Az ausztrál tűzvész után Puerto Ricón segítene meztelen fotóival a modell

A Puerto Ricó-i földrengés áldozatainak szeretne segíteni a meztelen képeivel az Instagram-modell, Kaylen Ward.

Az ausztrál tűzvész után Puerto Ricón segítene a modell

Miután sikeresen több mint 1 millió dollárt gyűjtött az ausztráliai tűzvész sújtotta területek megsegítésére Kaylen Ward modell, a Karib-szigeteken pusztító földrengés áldozatainak támogatására is beveti magát, írja a Dazed.

kaylen ward modell
Kaylen Ward testével jótékonykodik / Fotó: Twitter

Több száz ember vesztette el lakhatását Puerto Ricóban az évszázad legsúlyosabb földrengése miatt. A helyzetet súlyosbítja, hogy a lakosság 2/3-a maradt energiaellátás nélkül. A hatóságok igyekeznek minden megtenni a károk enyhítéséért.

Kaylen Ward, a meztelen filantróp újra segítő szándékkal szabadult meg ruháitól. Az ausztráliai tűzvész esetén is sikeresen kampányolt meztelenül támogatásért cserébe, és 1 millió dollárt gyűjtött így össze.

“Meztelen képet küldök minden olyan embernek, aki minimum 10 dollárral segít valamelyik, a Puerto Ricó-i földrengések áldozatainak adományt gyűjtő szervezetnek. Segítsünk Puerto Ricónak!” – írta a modell Twitter-üzenetében.

Kaylen Ward megosztott egy listát is a javasolt szervezetekről. A meztelen képért cserébe csak azt kéri az emberektől, hogy töltsék fel a támogatás visszaigazolását a posztja alá, kommentben.

Meztelen szelfikkel küzd az Instagram-modell a koalák megmentéséért

Kaylen Ward eddig több mint 100 ezer ausztrál dollárnyi összeget gyűjtött össze a kontinensen puszító tűzvész áldozatai és a mentőcsapatok számára. A texasi modell azoknak a követőinek, akik legalább tíz dollárnyi (~2900 forint) összeget adományoznak valamelyik érintett szervezet számára, cserébe küld magáról egy aktképet.

Puerto Rico még a 2017-es Maria hurrikán pusztítását sem heverte ki, amikor közel háromezer ember halt meg az elsöprő erejű természeti katasztrófában. A jelenlegi földrengés 6,4-es erősségű volt és halálos áldozatot is követelt, így a régiónak valóban jól jön minden segítség.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

A szexmunkások megítélését is javítja!

Ward bízik benne, hogy az ausztráliai kampányhoz hasonlóan sikeres lesz a Puerto Ricó-i adománygyűjtés is. A modell mellé csatlakoztak más felnőtt-tartalmakat készítő előadók is. Ezzel nem csak segíteni szeretnének, hanem küzdeni, a szexmunkásokat érintő megbélyegzés ellen.

A brazil elnök szerint Leonardo DiCaprio okozta a tűzvészt az Amazonas mentén

Jair Bolsonaro brazil elnök Leonardo DiCaprió t okolja az amazóniai tüzekért, azt állítva, hogy az Oscar-díjas amerikai színész által támogatott nonprofit szervezetek a felelősek az Amazonas térségében pusztító erdőtüzek egy részéért. – mondta pénteken támogatóinak Bolsonaro. DiCaprio környezetvédelmi szervezete ötmillió dolláros támogatást ajánlott fel az Amazonas térségének megóvására az után, hogy az esőerdő jelentős része odalett a júliusban és augusztusban tomboló tüzekben.

Rocco Steele ekképp nyilatkozott a szexdolgozók érdekében: „Az emberek lebecsülik az iparágban rejlő potenciált. A legtöbben nem vesznek tudomást rólunk, mert az elismerésünk kellemetlen a legtöbb ember számára.”

Lexi Azzola szexmunkás is megszólalt ennek kapcsán: „Az emberek nem gondolnak a szexdolgozókra, mint környezetvédőkre, nem gondolják azt, hogy egyéb érdeklődésünk is lehet.”

I’m back, and I’m here to stay b*tches

No Description

Lexi véleménye szerint a Wardéhoz hasonló kampányok segítenek abban, hogy jobb színben tüntessék fel az erotikus munkából élőket.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból