Követem Sztárok Először mutatta meg Keanu Reeves a barátnőjét a vörös...

Először mutatta meg Keanu Reeves a barátnőjét a vörös szőnyegen

Promóció

Az 55 éves Keanu Reeves a barátnőjét először mutatta meg a vörös szőnyegen. Úgy tűnik, 20 év után ismét megtalálta a boldogságot a filmcsillag.

Promóció

Keanu Reeves 35 éve tartó filmes karrierje óta mindig is nagyon óvta a magánéletét, még a ’80-as években Jill Schoelen színésznővel járt. Később nagy szerelme volt Jennifer Syme színésznő is, vele a ’90-es években jött össze. Annyira komollyá vált a kapcsolatuk, hogy közös gyermeket is terveztek.

Reeves a John Wick 2. felvonásában / Fotó: InterCom

Kislányuk, Ava 1999 decemberében halva született meg. Ez akkora törést okozott a sztárpár életében, hogy pár héttel később szakítottak. A színészt később újabb tragédia érte, ugyanis egykori nagy szerelme, Jennifer Syme 2001 áprilisában elhunyt autóbalesetben, 28 esztendős volt. Bár akkor már Reeves és a színésznő nem jártak, mégis időbe telt neki, hogy feldolgozza ezt a szörnyű tragédiát.

Keanu Reeves: “Neo sokkal jobb ember, mint én vagyok”

Ő volt egykor a legvonzóbb színész Hollywoodban. A hatására ikonná vált. A karrierje hektikusan alakult, de sosem állt meg. Szerepelt két Mátrix- folytatásban és számos felejthető fércműben is. De aztán jött John Wick, a Parabellummal pedig a színész 54 évesen ismét a csúcsra került. Keanu Reeves a The Jakarta Post számára adott interjút, New Yorkban.

Azonban úgy tűnik, újra megtalálta a boldogságot Reeves a 46 éves művész Alexandra Grant oldalán. A tegnapi LACMA Art + Film Gálára érkezett meg a páros. A filmsztár és kedvese nagy összhangban voltak, el sem engedték egymás kezét, írja a CNN.

Keanu Reeves és barátnője, Alexandra Grant / Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

A páros korábban dolgozott már együtt Reeves Ode to Happiness című könyvén, amely még 2011-ben jelent meg. Grant művészként a könyv illusztrációját készítette el akkor.

Reeves és barátnője a vörös szőnyegen / Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Három évvel ezelőtt, 2016-ban egy másik kiadványuk is megjelent Shadows címmel. Működik egy közös kis könyvkiadójuk, az X Artists’ Books, így nemcsak szerelmi, hanem munkakapcsolat is van köztük.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3