A kemecsei megvakított nő, Lakatos Gabriella részletesen vallott a bíróságon Gy.Attila bántalmazásáról, és azt is elárulta, terhes volt tőle.

Gy.Attila kegyetlenül bántalmazta volt párját, Gabriellát, kinyomta a szemét, elrabolta és fogva is tarotta. A megvakított nő részletesen mesélt a brutális bántalmazásokról, írjaBors.

A nő elárulta, elrablásában a férfi unokatestvérei is segítettek, akiknek felelősségre vonását azért nem kérte, mert korábban azt hitte, ők is félnek a férfitól, de kiderült, tévedett.

A nő bevallotta, a kegyetlen bántalmazás ellenére szerette a férfit, akit Balázsként emleget, mivel ezen a néven mutatkozott be, és eltitkolta igazi nevét.

Soha nem titkoltam, hogy szerettem ezt az embert. Terhes voltam tőle, és többször voltam a börtönben, miután az elrablásom miatt letartóztatták.

“Balázs aztán azt mondta, hogy rákos, és még szeretne elmenni a gyermeke ballagására. Én anya vagyok. Balázs kislányával is törődtem. Sok mindent vettem neki. Az idegrendszerem teljesen tönkre ment. Balázs családja győzködött, hogy a Balázzsal közös gyereket ne vetessem el.” Végül elmondása szerint a stressz miatt olyan állapotba került, hogy elvetélt. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet