A két gyönyörű modell, Kendall és Kylie a tengerparton fotózkodtak bikiniben.

A Bahamákon készültek a bikinis fotók

A Kendell-testvérpár a Bahamák tengerpartján készített néhány forró, képet fürdőruhában. Az első posztban Jennerék élénk színű fürdőruhában csábosan fetrengenek a tengerparton, írja a Design Taxi.

Kylie Jenner 1
/ Fotó: Instagram

Kendall Jenner egy lime zöld bikiniben hempereg a homokban, míg a szintén modell lánytestvére kékszínű, mintás fürdőruciban pózol.

Kim Kardashian is felfigyelt a bikinis lányokra

Míg egy másik képen Kendall és Kylie trópusi kivágással rendelkező fürdőruha szettben jelentkeznek. A duó különböző pózokkal igyekeznek felhívni magukra és ékes ruhaneműikre a közönség becses figyelmét.

Kylie Jenner úgy siratta az ausztrál tűzben elpusztult állatokat, hogy közben nyérc papucsot viselt

Kylie Jenner úgy siratta az ausztrál tűzben elpusztult állatokat, hogy közben nyérc papucsot viselt Kampányolás az állatok megmentéséért Az elmúlt hetek brutális ausztrál erdőtüzei szinte mindenkit megérintettek. Közösségi oldalaink idővonalát elárasztották az adakozásra buzdító posztok, miközben egyesek kihangsúlyozzák a tragikus pillanatot, és felhívják mások figyelmét arra, hogy a globális felmelegedés egyre csak pusztítóbb lesz, tenni kéne valamit.

Kim Kardashian sem hagyta szó nélkül a húgainak Instagram-megnyilvánulásait:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Óh Istenem, gyönyörű húgocskáim! [/perfectpullquote]

– méltatta csinos testvéreit Kardashian.

https://www.instagram.com/p/B9R9Nj7nTGu/?utm_source=ig_web_copy_link

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk