Egy nő megmutatta csodásan rendbe rakott éléskamráját, de az utálat tárgya lett miatta

Az utálat tárgya lett egy ausztrál nő, aki megmutatta az éléskamráját, pontosabban amit ott láttak.

Számos sajtótermék beszámolt az éléskamráról

Egy ausztrál nő egy Facebook-csoportban megosztotta, hogyan rakta rendbe éléskamráját, hogy minél takarosabb legyen, de a kommentelők annyira kiakadtak egy dolog miatt, hogy arról még az ausztrál sajtó is beszámolt.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

A katonás rendbe rakott konzervek, gabonák, szószok és mandulatejek között ugyanis felfedezték két doboz tojást, amiknek sokuk szerint semmi, de semmi keresnivalója nincsen a kamrában.

Elég, ha a kamrában tárolják a tojásokat

Az ausztrál lapokban megjelent beszámolók szerint százával reagáltak az emberek, csodálkozva azon, hogy a tojásokat a kamrában, és nem a hűtőben tárolja, mintha valami óriási alaphibát követett volna el. Volt, aki annyira nem akarta elhinni, hogy a szépen rendezett, hibátlannak tűnő kamrában tojások vannak, hogy közölte, a dobozok biztosan üresek.

A felháborodásról cikkező lapok ugyanakkor emlékeztették olvasóikat, és a csodálkozó háborgókat, hogy a tojásokat egyáltalán nem kell a hűtőben tárolni, hanem elég, ha a kamrában várják, hogy feltörjék őket.

A news.com.au híroldal utalt a Choice nevű, független ausztrál fogyasztóvédelmi szervezet ajánlása, ami szerint a tojások ugyan tovább elállnak a hűtőben, de egyáltalán nem kell ott tárolni, kivéve, ha a boltban megmosták, és hűtőben tárolták, és az ember úgy vette meg azokat.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk