Az utálat tárgya lett egy ausztrál nő, aki megmutatta az éléskamráját, pontosabban amit ott láttak.

Számos sajtótermék beszámolt az éléskamráról

Egy ausztrál nő egy Facebook-csoportban megosztotta, hogyan rakta rendbe éléskamráját, hogy minél takarosabb legyen, de a kommentelők annyira kiakadtak egy dolog miatt, hogy arról még az ausztrál sajtó is beszámolt.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

A katonás rendbe rakott konzervek, gabonák, szószok és mandulatejek között ugyanis felfedezték két doboz tojást, amiknek sokuk szerint semmi, de semmi keresnivalója nincsen a kamrában.

Elég, ha a kamrában tárolják a tojásokat

Az ausztrál lapokban megjelent beszámolók szerint százával reagáltak az emberek, csodálkozva azon, hogy a tojásokat a kamrában, és nem a hűtőben tárolja, mintha valami óriási alaphibát követett volna el. Volt, aki annyira nem akarta elhinni, hogy a szépen rendezett, hibátlannak tűnő kamrában tojások vannak, hogy közölte, a dobozok biztosan üresek.

A felháborodásról cikkező lapok ugyanakkor emlékeztették olvasóikat, és a csodálkozó háborgókat, hogy a tojásokat egyáltalán nem kell a hűtőben tárolni, hanem elég, ha a kamrában várják, hogy feltörjék őket.

A news.com.au híroldal utalt a Choice nevű, független ausztrál fogyasztóvédelmi szervezet ajánlása, ami szerint a tojások ugyan tovább elállnak a hűtőben, de egyáltalán nem kell ott tárolni, kivéve, ha a boltban megmosták, és hűtőben tárolták, és az ember úgy vette meg azokat.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet