Egy amerikai tanárnő 200 diáknak küldte el videóit, köztük egy szexvideót – a hatóságok vizsgálják a megosztás módját. A szülők teljesen megbotránkoztak.

Magáncélra használta volna

Élete legkínosabb élményén van túl egy Ohio államban dolgozó tanárnő, miután kiderült, hogy a magáncélra használt szexvideója valamilyen különös oknál fogva kiszivárgott, és kétszáz tanuló telefonján landolt – írta a Daily Star.

Sőt, a nyomozás során az is világossá vált, hogy nem is egy, hanem négy-öt felvételről van szó, amiken a pedagógus félreérthetetlen helyzetben, kevés textilben látható.

Nem tudja, hogyan landoltak szexvideói 200 diáknál

A szülők egy emberként háborodtak fel, miután kiderült a kínos eset, a tanárnőt pedig egyelőre felfüggesztették az állásából, egészen addig, amíg a vizsgálat le nem zárul. 
A portál arról is beszámolt, hogy a szexvideók az AirDrop nevű szolgáltatás segítségével kerülhettek a diákok telefonjaira, igaz, a tanárnőnek fogalma sincs arról, hogy ez az egész hogy történhetett. Bár a szülő rámutatott, hogy “nem számít, hogyan osztották meg a videót. A videónak eleve nem kellett volna ott lennie, és semmilyen formában nem kellett volna hozzáférnie a gyerekeknek.”

Nemrég egy 19 éves helyettesítő tanárnő ismerte be, hogy több diákjának küldött erotikus tartalmú képeket és videókat. A helyi sajtó beszámolója szerint a clevelandi nőt több rendbeli szexuális erőszak és gyermekpornográfia miatt tartóztatták le.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.