Nehéz azonosulni a Los Angeles-i időjárással karácsony tájékán, főleg, hogy ott télen is pólóban flangálnak az emberek. A legtöbb házat műhóval díszítik, miközben a medencéből kihajolva tacot zabálnak és limonádét isznak. Most mondjuk inkább lennék Kaliforniában. 

Kevin Morby, akinek a legutóbbi albuma, a City Music egy szép, egybehangzó örömóda volt LA iránt, ami értelmezi, hogy milyen furcsa is melegben eltölteni egy téli ünnepet. Kansas Cityben nevelkedett, ahol tényleg szokott hideg lenni és néhanapján még hó is esik. Szóval fogta Billy Hayes és Jay W Johnson karácsonyi klasszikusát, a Blue Christmas-t, ami anno Elvis Presley miatt vált ismertté, és egy minimál beathajóra rakta, hogy rácsúsztassa egy meleg vizű karaoke-tengerre. 

Az előadó így nyilatkozott a dalról: 

Kyle és én két éve együtt karácsonyozunk, szóval gondoltam, itt az ideje a Chris Kringle jammelések felvételének. Szenteste Kyle mindig beöltözik manónak és ugrálva üvöltözi ötpercenként, hogy “Karácsony!” A karácsony LA-ben egy furcsa dolog. Van valami különleges abban, hogy napfényben ünnepeljük a karácsonyt. 

 A dal már tuti, hogy egyike lesz a 18 dalnak, ami az Amazon  Indie For The Holidays lejátszási listáját alkotja, amin már szerepel a Charly Bliss-féle All I Want For Christmas Is You..