Khloé Kardashian azzal vádolja testvérét, Kourtney Kardashiant, hogy tönkretette az estéjét

Khloé Kardashian nővérének, Kourtney Kardashiannak küldött elmarasztaló üzenetet Twitteren.

Nem tudni mivel tette tönkre Kourtney az estét!

A The Keeping Up with the Kardashians sztárja, Khloé azzal vádolja idősebb testvérét, hogy tönkretette az estjét, miután közösen voltak az Oscar-díj átadását követő ünnepségen, írja a People.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Oh, miért hagytam én, és Kylie Jenner, hogy Kourtney Kardashian tönkretegye a tegnapi esténket [/perfectpullquote]

– fakadt ki Khloé. A The Good Ameriacan dizájnere is megosztotta ezzel kapcsolatos gondolatait a Twitteren: „ Oh, @ kourtneykardash!!!!!!” – felkiáltással.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian, az est tönkretevője / Fotó: Pinterest

Az nem teljesen világos, hogy Kourtney pontosan mivel is tette tönkre Khloé estéjét, hiszen a húg elég aktív volt aznap este a közösségi médiában, és még egy közös Instagram-szorit is létrehoztak.

Az Khloé által megosztott videóban egyikük anyja hallható, amint „gyönyörűséges lánykának” nevezi Kourtney-t, miközben közösen utaznak egy limuzinban.

Korábban is összevesztek már a testvérek!

A 22 esztendős, Kylie sem volt rest megosztani egy videót, amely azt tanúsítja, hogy Kourtney egy ülésen hawaii tekercs nevezetű nassolnivalót eszik, közben Travis Scott mellett ül.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Néha még a te saját családod is[/perfectpullquote]

– mondta a kozmetikai mogul, Kylie. Egy olyan videó is megosztásra került, amelyen Kourtney Khloé-hoz beszél, miközben egy fekete-fehér csoportképet tart a kezében, amelyen felfedezhető nővérük, Kim Kardashian West is. Amikor Kylie a kamerát Kholé felé fordítja, a Strong Looks Better Naked szerzője pofákat vág, mielőtt oldalra fordulna.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian eszik a limuzinban/ Fotó: Pinterest

A Keeping Up with the Kardashian utolsó évadában is, Khloé és Kim konfliktusba keveredett Kourtney Kardashiannal, mert megtagadta, hogy életének bizonyos aspektusait, párkapcsolatait lefilmezzék.

Kim Kardashian a jobb börtönreformért harcol: újabb amerikait szabadított ki a rácsok mögül

Bármennyire hihetetlen, Kim Kardashian, aki egykor valóságshow-sztárként mutatta be mindennapi életét a nézőknek, komolyabb ügyekkel szeretne foglalkoznia jövőben. Egyik ilyen ügy az amerikai börtönreform, amelynek köszönhetően a napokban egy újabb rab láthatta viszont rég nem látott családját. kim kardashian börtön

Khloé arra hivatkozott, hogy az aláírt szerződésben foglalt kötelezettségeinek szükséges, hogy eleget tegyen.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez szopás! Nem szállhatsz ki valaminek a közepén, vagy ha ezt akarod tenni, akkor meg kell beszélni. Nem hagyhatsz minket cserben[/perfectpullquote]

– írta, abban az időben a sztár. „Ha mindannyian elrejtenénk életünk fontos területeit, akkor miről szólna a film? Teljesen OK ha az embereknek vannak bizonyos határaik, de jelen kell lenned azokon a területeken, amelyeket meg akarsz osztani” – tette hozzá.

Kourtney Kardashian2
Kourtney Kardashian megmutatja a családi fotót / Fotó: Pinterest

Kim egy rádióműsorban azzal viccelődött, hogy hamarosan ügyvédre lesz szüksége Kourtney-nak, a kialakult szituáció miatt. Mindenesetre hozzátette, hogy ők szoros családi kötelékben élnek, és minden működni fog.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból