Kihagyhatatlan halloweeni folk-punk buli az Akváriumban

Halloweenre az Akvárium Klub NagyHalljába érkezik a brit folk-punk egyik legfőbb képviselője, Frank Turner és zenekara, a Sleeping Souls. Bemutatják a közönségnek a nemrégiben megjelent Be More Kind című legújabb lemezüket. 

A dalszerző-gitáros énekes Frank Turner – aki egyébként Vilmos herceg osztálytársa volt – kezdetben AC/DC és Nirvana feldolgozásokat játszott szórakozásból. Mára viszont a kortárs brit folk-punk szcéna egyik legnagyobb alakja lett zenekarával.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A 36 éves zenész eddig kétszer járt Magyarországon, de most először játszanak majd az Akvárium Klubban. Aki az előző koncerteken részt vett, az tudja, hogy ezt az élményt nem érdemes kihagyni. Az énekes megnyerő modora, őszinte előadásmódja és lelkesedése a kellemes rock balladákkal, néhol pedig punkos üvöltözéssel ötvözve teljesen magával ragadja az embert. Most ráadásul a 2018 májusában megjelent legújabb, hetedik stúdió albumukat, a Be More Kindot mutatják be az Akvárium közönségének. Garantáltan nagyot fog szólni!

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. október 31., 19:00 óra

Helyszín: Akvárium Klub

Jegyár: normál: 4.900 HUF, elővételben: 3.900 HUF

Jegyfoglalás: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból