Az idős férfi azt is megkérdezi az út közepén őrködő katonáktól, hogy azért jöttek-e Ukrajnába, mert Oroszországban már nincsenek megoldandó gondok és dúsgazdag mindenki.

Nem kímélte a felfegyverzett katonákat a férfi

Egyáltalán nem zavart egy Ukrajnában élő idős férfit, hogy állig felfegyverzett ellenséges katonákkal állt szemben szombat hajnalban. Az orosz származású nagypapa úgy osztotta ki az őt döbbent csendben hallgató katonákat, mintha csak csínytevő gyerekek lettek volna – írta a Daily Star.

Az ősz hajú bácsi előbb közli a délkelet-ukrajnai Melitopol városában láthatóan éppen kipakoló katonákkal, hogy ő maga is orosz, ennek ellenére undorodik a viselkedésüktől. A férfi ezután durvább hangnemre vált, és alaposan kiosztja a szótlan oroszokat.

Beolvasott nekik és gazdag báboknak nevezte őket

A meghökkentő felvétel a Krím-félszigethez közeli Melitopol városában készült, melyet állítólag az oroszok már teljesen elfoglaltak.

Mi a faszt kerestek itt? Én is orosz vagyok, de ebben az államban élek. Nektek is megvan a saját országotok, nekünk is a miénk. Nincsenek már megoldandó gondok otthon? Mind olyan gazdagok vagytok már ott, mint az Emirátusokban? Szánalmas bábok vagytok

– hangzott a videóban.
Az idős orosz férfi azután kérte számon az úton ácsorgó katonákat, hogy órákkal korábban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közölte: esze ágában sincs Putyin nyomására elhagyni Kijevet vagy feladni magát.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet