Három fiatal a villamossínek közé hajított egy gördeszkát, kisiklott

A Pesten Hallottam Facebook-csoportban értesült egy olvasónk, hogy a Szél Kálmán téren egy villamos kisiklott. Mint mondta, három fiatal egy gördeszkát hajított a sínek közé, aminek következtében kisiklott.

Csütörtökön fennakadás alakult ki a Széll Kálmán téren, mert egy villamos kisiklott. Egyik olvasónk a Pesten Hallottam Facebook-csoportban látta a fotót, amit a helyszínen készítettek. Mint mondta, gördeszka okozhatta a balesetet. Nem sérült meg senki.

Időközben a rendőrség hivatalos weboldalára is felkerült az elkövető. 

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya 01000/2886/2018. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 6-án 19 óra 56 perc körül ismeretlen tettes gördeszkát helyezett a Széll Kálmán téren közlekedő villamos alá, ami ennek következtében kisiklott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya az esettel összefüggésben keresi az alábbi feltételezett elkövetőt:

A férfi 20-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete baseball sapkát, fekete kabátot és fekete nadrágot visel” – áll a közleményben.

kép 102
Őt nevezi meg a Budapesti Rendőrfőkapitányság mint lehetséges tettest / Fotó: Police

A BKK is reagált az esetre:

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból