Egy nyugdíjas 12 koronavírus-oltásra íratta be magát illegálisan, kevesebb mint egy év alatt, mielőtt elkapták volna a rendőrök Indiában. Azt mondta, hogy azért ment vissza, mert erősebbnek akarta érezni magát.

Új erőre kapott

A 84 éves Brahamdev Mandal mindössze 11 hónap alatt megkapta az összes oltást, és még kettőt is sikerült lefoglalnia, kevesebb mint 30 perc különbséggel ugyanazon a napon – közölte a Daily Star.

A komoly oltás-hívő csak úgy tudott feliratkozni extra szúrásra, hogy hazudott az egészségügyi tisztviselőknek, és felhasználta más személyek azonosítóit, akiknek szintén szükségük volt a vakcinára. Azt mondta, hogy erősebbnek akarja érezni magát a járvány alatt, és meg akar szabadulni a nyolc éve elszenvedett ízületi fájdalmától, hozzátéve, hogy oxigénszintje javult.

Az egykori postást számos szabálysértés elkövetésével vádolták meg a rendőrök az indiai faluban, ahol él. A rendőrőrs kapitánya, Deepak Chandra Das elmondta, hogy Mandal-t az indiai büntető törvénykönyv több szakasza alapján ítélték el.

Életkorára való tekintettel enyhítést kap

Az oltásai között, Mandal 30 percen belül kettőt kapott ugyanazon a napon, ugyanabban az egészségügyi intézményben, tavaly április 13-án. Azt is állítja, hogy kilencet a saját személyi igazolványával kapott.
“Bevettem az oltásokat, és mindenkinek ajánlom, hogy vegye be. Ez nagyon hasznos. A kormány hihetetlen lépést tett, mivel a hátfájáson is segít. Meg kell tenni. Javult az oxigénszintem, és nem fáztam meg, mióta oltást kaptam” – dicsekedett a férfi.
Das, az állomás tisztje elmondta: “Mandal 12 oltást vett be különböző időpontokban, különböző személyi igazolványokkal, amelyeket az egészségügyi tisztviselőknek hazudtak. Ez a cselekmény megsérti az oltási szabályokat.”
Az egyik orvos arra szólította fel a tisztviselőket, hogy tüntessék el ezeket a kiskapukat és legyen nagyobb biztonságban az adminisztráció.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

reggeli kave, caffe, reggeli kave 2

Mi történik a testeddel, ha reggeli kávéval indítasz?

A reggeli kávé, amivel indítod a mindennapjaidat talán eddig nem is tudtad, hogy nem tesz jót a testednek. Ebbe a cikkben megtudhatod, hogy mi történet a testeddel kávé fogyasztás közben, és hogy mikor érdemes az első kávédat meginni.