Csuti az Instagramon tudatta követőivel, hogy nem sikerült rendbe hozni a házasságukat Kulcsár Edinával és elválnak útjaik.

Évekig küzdöttek

Szabó András Csuti az Instagramon osztotta meg a hírt a követőivel, miszerint hiába tettek meg mindent, nem tudják együtt tovább folytatni, vége a házasságának Kulcsár Edinával – írta meg a Blikk.

Nem is tudom hol kezdjem… Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét…

– avatta be követőit Csuti.

Kapcsolódó cikk

Elmondta, hogy mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy helyrehozzák, de végül nem sikerült. Mostmár csak egy cél lebeg a szemük előtt, a példamutatás gyermekeik számára, a szeretetteljes környezet megteremtése.

Jó kapcsolat marad közöttük

Első gyermekük, Medox 2018-ban született, kislányuk, Nina pedig tavaly előtt áprilisban. Közösen álmodták meg a jövőjüket, egy családi házat is felépítettek ketten, ahova nemrég költöztek csak be. A munka is összeköti őket, számos vállalkozást vezetnek együtt.

Bár a helyzet mindkettejüknek nagyon nehéz, Csuti elmondta, hogy továbbra is segítik egymást mindenben és munkakapcsolatuk is fennmarad. Viszont szeretnék, ha az emberek tartózkodnának bármilyen negatív megnyilvánulástól és ebben a sajtó munkatársainak segítségét is kérik.

A Nyerő Páros műsorában is feltűnt pár másik fele, Kulcsár Edina szinte ugyanezt a posztot tette közzé az Instagram-oldalán.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet