Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Miből áll egy vászon falikép?

A hagyományos vászonképek egy vakrámából (azaz fakeretből) és vászonból állnak. A vászon felfeszítésre kerül a keretre, így kapja meg stabil, feszes kinézetét és maximális tartósságát. Ezek a különleges dekorációk igazán remekül mutatnak bármilyen stílusú, méretű, elrendezésű otthonban, és előnyük, hogy teljes mértékben személyre szabhatóak. Akár saját fotóinkat is megjeleníthetjük rajtuk, hogy lakásunkat díszítsék.

Rendelj vászonképeket a Vászonkép Szalontól, és inspirálódj remek vászonkép ötletekből a honlapon!

A vászonképek vagy más nyomatok vászon panelre szereléséhez szükséges kellékek könnyen beszerezhetők hobbi vagy kézműves üzletekben, valamint számos áruházban. Ehhez a projekthez szükségünk lesz egy fényképre vagy más nyomatra, amelyet fel szeretnénk szerelni. Emellett kelleni fog egy előre elkészített üres vászonpanel, amelynek mérete megegyezik a felhelyezni kívánt nyomattal. Jó, ha van nálunk ragasztópisztoly vagy decoupage ragasztó, néhány habkefe vagy henger és akril festék.

Első lépések

Először is érdemes az oldalakat olyan színre is festeni, amely megegyezik vagy kiegészíti a felszerelendő nyomat színét. Miután kiválasztottuk a színt, egyszerűen hab ecsettel fessük le a vászonpanel oldalait, majd hagyjuk megszáradni, mielőtt a következő lépésre térnénk.

Vond be a vászon elejét ragasztó és habecset segítségével. Lehetőleg gyorsan dolgozz, hogy a közeg ne száradjon ki, de ügyelj arra, hogy a panel teljes egésze, a széleket is beleértve be legyen vonva az anyaggal.

Amíg a felület nedves, óvatosan helyezd a fényképet/nyomatot a vászonpanel elejére, a képpel felfelé. Győződj meg arról, hogy a nyomat pontosan egy vonalban van a vászonpanel elülső széleivel. Alternatív megoldásként lefektetheted a fényképet egy kemény felületre a képpel lefelé, majd ráfektetheted a vászonpanelt.

Utolsó simítások

Ha biztosak vagyunk abban, hogy a nyomat a kívánt módon tapad a vászonpanelre, nyomjuk le határozottan, hogy az alatta lévő ragasztóréteg megfogja. Ha légbuborékok rekedtek a nyomat és a vászon között, óvatosan toljuk azokat a panel széléhez, és nyomjuk le ismét a vásznat.

Miután a nyomatot a vászonpanelhez rögzítettük, megfordíthatjuk azt, kemény felületre állíthatjuk, és lenyomhatjuk a panel hátulját, hogy megbizonyosodjunk a nyomat megfelelő tapadásáról. Ezután nincs más dolgunk, mint várni a száradásra, és már fel is kerülhet a kép a falra!

Látogass el a Vászonkép Szalon weboldalára, ahol nagyszerű vászonkép ötletekből inspirálódhatsz, és meg is rendelheted saját fali dekorációd, egyszerűen!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

e-kert.hu - 2022 november - LinkMarketing - 5

Egy fém tárolóra minden kertben szükség van

Számos olyan holmi fordul elő egy kertes házban, amit csak időszakosan használunk, és nem mindig megoldott az, hogy ezeket a dolgokat úgy pakoljuk el, hogy megőrizzük azok épségét és funkcióját.

https-__cupydo.hu_ - 2022 november - Cikk2

Eleged van a kapcsolatszédelgőkből?

Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.

The,Girl,With,The,Puppy,In,Bed.

A legkényelmesebb fekvőalkalmatosságok vendégeink számára

Biztosan előfordult már veled is, hogy szívesen vendégül fogadtad volna a rokonságot, vagy esetleg egy átmulatott este után adtál volna fekvő helyet egy barátnak, de mivel nem volt erre alkalmas fekvőalkalmatosságod, sajnos búcsút kellett mondani az ötletnek.

vagyaim.hu - 2022 november - LinkMarketing - 4

Tuti tippek felnőtteknek!

Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor.

https-www.foliasjuci.hu-2022 november - Cikk6

Érezd magad otthon úgy, mint egy Loire menti kastélyban!

Merésznek tartod ezt a kijelentést? Pedig nem kell szerénykedned, mert ha tetszik a pompázatos királyi stílus, vagy csak pár kiegészítő erejéig lopnád be lakásodba, akkor simán megvalósíthatod otthon is azt az életérzést, amit egy kastély fényűző lakosztályában érezhetsz.

https-__griffwebshop.com_ - 2022 október - Cikk3

A laza viselet, amelyet nem is olyan egyszerű összeállítani

A spotzakó-farmer összeállítások laza eleganciát sugároznak, amennyiben sikerül jól eltalálni mindkét ruhadarabot. Stylistokat, szakértőket és persze az ilyen összeállításokat kedvelő férfiakat kérdezve, általános vélekedés, hogy a legjobb, ha sötétebb színű nadrágot választasz.

18650-akku.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1

Az e-cigik hajtómotorjai, az akkumulátorok

Az e-cigaretta népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen a hagyományoshoz képest számos előnnyel rendelkezik, nemcsak árban, de az egészségügyi kockázatokat tekintve is. Sokaknak segíthet az ártalmas dohányzásról való leszokásban, hiszen alapjaiban ugyanazt az érzést nyújtja, mint a klasszikus változat.