Június második felében kezdi idei, immár 16. évadát a Kultkikötő, a nyári színház öt Balaton-parti településen számos teátrumi előadással és koncerttel várja az érdeklődőket.

Szabadtéri programokra várják Balatonon a közönséget

A járványhelyzetre tekintettel minden Balatonföldvárra, Balatonboglárra, Balatonszárszóra, Balatonfenyvesre és Badacsonyba tervezett programunkat szabad téren tartjuk – írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójukban.

Az évad június 19-én a kaposvári Csiky Gergely Színház Neil Simon Furcsa Pár című előadásával indul. A repertoár május végéig folyamatosan bővül, de az már most látszik, hogy a Kultkikötő ezúttal is egy sokszínű és tartalmas évaddal várja vissza a közönséget – jegyezték meg.

Kultkikoto Thuroczy Szabolcs Macsai Pal
A nyár folyamán színpadra lép Mácsai Pál, Thuróczy Szabolcs, Makranczi Zalán, Koltai Róbert, Trokán Nóra, Klem Viktor és a L'art pour L'art Társulat / Fotó: Kultkikötő

A Balaton leghosszabb kulturális programsorozatának műsortervében a könnyűzenei koncerttől kezdve az “érzelmektől izzó színházi estén” át, Szókratész védőbeszédéig sokféle műfaj, számos ismert és elismert művész fellelhető.

Kitértek rá, hogy a nyár folyamán színpadra lép Mácsai Pál, Thuróczy Szabolcs, Makranczi Zalán, Koltai Róbert, Trokán Nóra, Klem Viktor és a L’art pour L’art Társulat. Koncertet ad a GRUND – vígszínházi fiúzenekar, a Budapest Bár, a Tátrai Band és mások mellett a Kökény Attila Akusztik is.

A Kultkikötőről bővebb információk az alábbi linken olvashatók.

Bérczesi Róbert a Kultkikötőn

A tavalyi Kultkikötőről legutóbb Bérczesi Róbert koncertje okán számoltunk be

Bérczesi a személyes hangvételű Én meg az Ének című előadást hozta el az emblematikus BlaBla-, Biorobot– és hiperkarma-dalok mellett, a magyar alternatív és popzene egykori nagy slágereivel. Az augusztus 8-ai este azonban nem alakultak túl jól a dolgok: az egyébként is egyórás késéssel induló koncert négy dal után véget ért, a dalszerző ugyanis nem volt koncertképes állapotban.

A szervezők ezt követően értesítették a közönséget, hogyan tudják visszaváltani a jegyeiket. Sajtóinformációk szerint a látogatók megértőek voltak és nem háborodtak fel a szituáción.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk