Kunhalmi Ágnes úgy gondolja, az ellenzék elárulja azokat, akik rájuk szavaztak azzal, hogy egymás hibáztatásával vannak elfoglalva.

Kunhalmi Ágnes Facebook-bejegyzésben osztotta meg a véleményét arról, hogy miután az egyesült ellenzék elsöprő vereséget szenvedett az országgyűlési választáson, több politikus bűnbakot keresett, írja24.hu.

Akik most egymás hibáztatásával vannak elfoglalva és egymás torkának esnek, azok csaknem 1 805 000 szavazót hagynak cserben

– írta az MSZP politikusa.

A választás lezárulása utáni órákban Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc is Márki-Zay Pétert hibáztatta a gyenge eredményért. Stummer János, a Jobbik korábbi tagja Jakab Péter személyét hibáztatta azért, hogy a Jobbikos szavazókat nem sikerült megszólítani a szavazáson.

Arról, hogy az ellenzéki összefogás az eredmények kihirdetése után azonnal szétesett, Puzsér Róbert is értekezett már, és keményen kritizálta a politikusokat. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.