Hivatalos kutatás szerint ha részegen kibírhatatlan mocsok vagy, akkor józanul is

Gyakran védekeznek másnap a részeg emberek, hogy “csak akkor vagyok ilyen, ha részeg vagyok”. A következő nap az emlékek felszínre törése után realizáljuk, mekkora kiállhatatlanok voltunk. Egy kutatás eredményei értelmében, új kifogás után kell nézned.

Clinical Psychological Science-ben jelent meg a Missouri Egyetem kutatóinak tollából, hogy a személyiségünk nem változik részegen. Legalábbis nem annyit, mint amennyit mi azt gondoljuk.

az részegek gyakran számolnak be utólag arról, mennyire kivetkőztek önmagukból berúgva. a kívülállók többnyire arra jutnak, hogy nagyon is következetesek maradtak.

156 résztvevőt vizsgáltak egyébként. Ugyan mind amerikai volt, de nem tartjuk valószínűnek, hogy itt, Magyarországon ne lenne létjogosultsága a kutatás eredményének.

Funny Drunk Gif 7

A kutatásvezető Rachel Winograd szerint azonban mindez nem jelenti azt, hogy amit a részeg érzékel, az totál fals lenne. Inkább csak maga a dolgok érzékelése torzul el. “A résztvevők belső változásokat éltek át, amik számukra valósak voltak, de mások által észrevehetetlenek.”

Azt tanácsoljuk, jobb, ha tudatod ivócimboráddal, hogy kutasson új kifogás után!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból