Hallgatom Lady Gaga újra Golden Globe-díjat kaphat

Lady Gaga újra Golden Globe-díjat kaphat

Promóció

Lady Gaga a Csillag születik című filmjéért két Golden Globe-jelölést kapott, a popsztár készen áll Hollywood meghódítására. Vajon sikerülni fog neki? És Bradley Cooper társának?

Promóció
- Advertisement -

Kedden jelentették be, hogy a Lady Gaga és Bradley Cooper főszereplésével készült Csillag születik című film remake-je öt Golden Globe-jelölést kapott. Most ettől a hírtől hangos Hollywood. Két kategóriában jelölték Lady Gagát: a legjobb színésznőnek járó elismerés mellett, a Shallow című száma a legjobb betétdal díjára esélyes.

Lady Gaga, Bradley Cooper – Shallow (A Star Is Born)

Listen to brand new music from Bradley Cooper & Lady Gaga from the ‘A Star Is Born’ Soundtrack: http://smarturl.it/ASIBSoundtrack Get tickets to see the film: US: http://www.astarisbornmovie.com/#/GetTickets International: http://www.astarisborninternational.com Follow Lady Gaga: Facebook: http://gaga.lk/facebook Twitter: http://gaga.lk/Twitter Instagram: http://gaga.lk/Instagram Snapchat: http://gaga.lk/Snapchat Spotify: http://gaga.lk/Spotify Email List: http://gaga.lk/News

A Csillag születiket a legjobb film díjára is jelölték dráma kategóriában. Bradley Cooper sem marad le Lady Gaga mögött, hiszen szintén két kategóriában jelölt. A legjobb férfi főszereplőnek járó díj mellett, a legjobb rendezőnek járó díjat is elnyerheti.

Lady Gaga az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb sztárjává vált, a Rolling Stone magazin a pop királynőjének kiáltotta ki.

Nehéz visszaemlékezni arra a világra, amikor még nem volt számunkra Lady Gaga, de biztosak lehetünk benne, hogy sokkal unalmasabb lehetett

– vélekedik Rob Sheffield zenei újságíró.

Sőt mi több, Lady Gagáról két páfrányfajt is elneveztek, amit kevés pop sztár mondhat el magáról. A Gaga germanotta és a Gaga monstraparva növények viselik az énekesnő nevét, latin elnevezéseikben. Így bárki locsolgathat saját otthonában egy-egy példányt Gagából.

 

Lady Gaga és Bradley Cooper így énekelnek együtt

A sztori szerint Bradley Cooper egy Jackson Maine nevű idősödő, harcedzett zenészt alakít, aki felfedezi Ally-t, a fiatal és tehetséges énekesnőt. Jackson egyengetni kezdi a lány karrierjét, ami látványosan ível felfelé. De ahogy Ally egyre sikeresebb lesz és megindul a sztárság felé vezető úton, úgy inog meg addigi harmonikus kapcsolatuk.

Nem ez az első színésznői elismerés, amit Lady Gaga magáénak tudhat. A sztár 2016-ban az Amerikai Horror Story: Hotel című sorozatban nyújtott teljesítményéért vehette át a Golden Globe-díjat.

Színésznő akartam lenni már azelőtt, hogy énekesnő lettem volna, de a zenei munka jött előbb

– valotta Lady Gaga a köszönőbeszédében.

Az énekesnő tudatosan építi színészi karrierjét, ezért színjátszást tanult a new york-i Tisch Művészeti Iskolában (NYU’s Tisch School of the Arts).

Lady Gaga Hollywood meghódítására tett kísérleteit, sok rajongó Madonna törekvéseihez hasonlítja, hiszen ő is számos filmszerepben próbálta bizonyítani színésznői talentumát.

A legújabb filmjében nyújtott alakítását méltató  Golden Globe jelölés révén Lady Gaga közelebb került ahhoz, hogy színésznőként is elismerje a szakma.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3