Lady Gaga belebújik Gucci gyilkosa bőrébe Ridley Scott új filmjében

A Csillag születikért Oscar-díjra jelölt Lady Gaga játssza a Gucci divatmogul meggyilkolás miatt elítélt Patrizia Reggianit, írja a The Guardian.

Ridley Scott új filmjében Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét meséli el, amelyben Gaga alakítja a férfi volt feleségét, akit a gyilkossággal vádoltak és ítélték el.

lady gaga gucci gyilkosság
Lady Gaga megállíthatatlan a színésznői karrierjében / Fotó: Ethan Jacobs

A Gucci-divatház akkori vezetőjét az irodájában lőtte le egy bérgyilkos. Két évvel később Patrizia Reggianit letartóztatták és 29 év börtönbüntetésre ítélték a férje halálában való közrejátszás miatt. A média ezek után joggal emlegette Reggianit Fekete Özvegyként. A nő lánya szerint egy agydaganat okozhatta anyja zavart viselkedését. Reggiani 2016-ban jó magaviselete okán elhagyhatta a börtönt.

Lady Gaga elhomályosítja Bradley Coopert a Csillag születikben

Lady Gaga egy ismeretlen, fiatal énekesnőt alakít Bradley Cooper Csillag születik (A Star Is Born) című filmjében. A kiégés szélén álló, egykor szebb napokat látott zenészt a direktorrá avanzsáló színész maga játssza. A karaktere által felfedezett nőről pedig hamar kiderül, hogy istenadta tehetséggel énekel.

Ridley Scott felesége, Giannina Scott segítségével készíti el a filmet. Giannina alakította Russell Crowe feleségét a Gladiátor című filmben, de kisebb szerepekben feltűnt a Hazugságok hálója és a Mennyei királyság című filmekben is. A film forgatókönyvét Roberto Bentivegna írja a The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed című könyv alapján.

Giannina Scott és Ridley Scott gucci film
Giannina Scott és Ridley Scott/ Fotó: Bill Ingalls

Lady Gaga legutóbb a Bradley Cooper által rendezett Csillag születik-feldolgozásban szerepelt, amely alakítását Oscar-jelöléssel jutalmazták, a film egyik betétdaláért viszont meg is kapta az aranyszobrot. Az énekesnő tudatosan építi színésznői karrierjét is, hiszen láthattuk már az Amerikai Horror Story Hotel című évadjában és a Machete gyilkol egyik mellékszerepében is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból