Nézem Film Lady Gaga belebújik Gucci gyilkosa bőrébe Ridley Scott új...

Lady Gaga belebújik Gucci gyilkosa bőrébe Ridley Scott új filmjében

Promóció

A Csillag születikért Oscar-díjra jelölt Lady Gaga játssza a Gucci divatmogul meggyilkolás miatt elítélt Patrizia Reggianit, írja a The Guardian.

Promóció
- Advertisement -

Ridley Scott új filmjében Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét meséli el, amelyben Gaga alakítja a férfi volt feleségét, akit a gyilkossággal vádoltak és ítélték el.

Lady Gaga megállíthatatlan a színésznői karrierjében / Fotó: Ethan Jacobs

A Gucci-divatház akkori vezetőjét az irodájában lőtte le egy bérgyilkos. Két évvel később Patrizia Reggianit letartóztatták és 29 év börtönbüntetésre ítélték a férje halálában való közrejátszás miatt. A média ezek után joggal emlegette Reggianit Fekete Özvegyként. A nő lánya szerint egy agydaganat okozhatta anyja zavart viselkedését. Reggiani 2016-ban jó magaviselete okán elhagyhatta a börtönt.

Lady Gaga elhomályosítja Bradley Coopert a Csillag születikben

Lady Gaga egy ismeretlen, fiatal énekesnőt alakít Bradley Cooper Csillag születik (A Star Is Born) című filmjében. A kiégés szélén álló, egykor szebb napokat látott zenészt a direktorrá avanzsáló színész maga játssza. A karaktere által felfedezett nőről pedig hamar kiderül, hogy istenadta tehetséggel énekel.

Ridley Scott felesége, Giannina Scott segítségével készíti el a filmet. Giannina alakította Russell Crowe feleségét a Gladiátor című filmben, de kisebb szerepekben feltűnt a Hazugságok hálója és a Mennyei királyság című filmekben is. A film forgatókönyvét Roberto Bentivegna írja a The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed című könyv alapján.

Giannina Scott és Ridley Scott/ Fotó: Bill Ingalls

Lady Gaga legutóbb a Bradley Cooper által rendezett Csillag születik-feldolgozásban szerepelt, amely alakítását Oscar-jelöléssel jutalmazták, a film egyik betétdaláért viszont meg is kapta az aranyszobrot. Az énekesnő tudatosan építi színésznői karrierjét is, hiszen láthattuk már az Amerikai Horror Story Hotel című évadjában és a Machete gyilkol egyik mellékszerepében is.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3