Lauren Boebert coloradói republikánus képviselő azt mondta egy keresztény családi tábor találkozóján, hogy Jézus le tudta volna küzdeni támadóit, ha lett volna egy fegyvere.

Lauren Boebert azt mondta egy családi tábor találkozóján, hogy ha Jézusnak lett volna AR-15-ös fegyvere, akkor nem feszítették volna keresztre, írjaDailyStar.

Boebert, aki a Shooters nevű fegyver tematikájú étterem tulajdonosa, ahol az összes személyzet fegyvert hord, a fegyvertartást politikai kampányai központi kérdésévé tette.

Az étterem egyik alkalmazottja azt állítja, hogy Boebert töltött pisztolyt célzott rá, amikor azt mondta, szavazott volna Barack Obama volt elnökre, ha hatalmon maradhatott volna a harmadik ciklusában.

Valahányszor egy tömeges lövöldözés visszahozza a hírekbe a fegyvertartás témáját, ő határozottan védi az amerikaiak lőfegyver viseléséhez való jogát a nyilvánosság előtt. A sokkoló uvaldei iskolai lövöldözés után, amelyben 19 gyerek és két tanár vesztette életét, az AR-15 betiltására irányuló felszólításokra reagálva a Fox News Hannity Special című műsorában elmondta: „Amikor szeptember 11-e megtörtént, nem tiltottuk be a repülőgépeket”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet