A légiutas-kísérő egyenruháját viselve osztott meg bennfentes információkat a közösségi médiában.

Figyelmeztetés nélkül váltak meg tőle

A United Airlines korábbi alkalmazottja, Arina Bloom összesen körülbelül 20 videót tett közzé.

Arina legutóbbi videójában azt állította, hogy egy névtelen panasz nyomán elbocsátották a légitársaságnál elfoglalt pozíciójából – írja a Daily Star.

Kapcsolódó cikk

Egy második videóból kiderült, hogy nem kapott figyelmeztetést és kénytelen volt azonnal lemondani.

A légitársaságom nagyjából tisztában volt a TikTok platformommal, még augusztusban kommentáltak a videómhoz, szóval nem mintha titkoltam volna valamit. De decemberben hirtelen probléma lett belőle. Bár bűntudatom van bizonyos tartalmaim miatt, és megígérem, hogy soha többé nem fogok ilyet csinálni, tényleg úgy gondolom, hogy az oldalam összességében pozitív volt és csak megmutattam, mennyire boldog vagyok, hogy ennek a légitársaságnak a tagja lehetek. Személy szerint úgy gondolom, hogy egy nagyszerű ingyenes reklám voltam, valóban megpróbáltam másokat ösztönözni, hogy ők is repüljenek vagy csatlakozzanak a légitársasághoz

– osztotta meg Arina.

A cég marketingesei nem értékelték a gesztust

A TikTok-videókat több százezer alkalommal nézték meg és a nézők erősen kommentelték a légitársaságot Arina kirúgása miatt.

“A United Airlines nagyon elszúrta ezt! (Arina) Nagyon sok embernek mutatta meg a repülési munka csodáit” – írta egy személy.

“Ez az oldal volt az oka annak, hogy jelentkeztem erre az állásra. Kedves volt és jó reklám a cégnek. Nagyon rossz döntés, hogy felmondtak neki” – kommentálta más.

A klipek terjedése óta a helyzetét a Reddit AITA szálán is megosztották olyanok, akik már kevésbé voltak empatikusak.

Véleményem szerint ilyen a józan ész. Ha bármilyen okból videózni fogsz, zárd ki a professzionális munkádat belőle

– írta az egyikük.

Ugyan nem ugyanazon titkok, mint amit Arina Bloom osztott meg, de beszámoltunk szintén olyan, kevésbé ismert tényekről, amelyeket a légiutas-kísérők nem kötik az utasok orra alá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.