Politikai drámák, közel-keleti alkotások, Tarantino legújabb remekműve, európai filmsikerek – idén sem maradunk impulzus nélkül. Az alábbiakban azt a tíz külföldi filmet mutatjuk be, amelyeknek leginkább várjuk a bemutatóját. Jöjjenek a legjobb filmek 2019-ben!

1Brexit: Háborúban mindent szabad

Az HBO saját gyártású alkotása aktualitásában nyújthat újat mindazoknak, akik szeretik a politikai események filmvásznon történő bemutatását. A filmet a Sherlock című sorozat megalkotója, Toby Haynes jegyzi, így az sem meglepő, hogy a főszerepben Benedict Cumberbatch látható.

Benedict Cumberbatch nem fogad el szerepet, ha a női társ nem ugyanannyit kap, mint ő

A színész kiemelte, az egyenlő bérezés a feminizmus központi elve. Cumberbatch fontosnak tartja a kivitelezést. Megkérdezi a színésznőket, mennyit kapnak a szerepért, ha nem ugyanannyit, mint a férfiak, kiszáll a projektből. A Brexit címet viselő filmet Toby Haynes rendezi. A brit televíziós rendező nevéhez kötődik a Black Mirror Star Trek-tematikájú epizódja is.

Az alkotás meglepő hitelességgel mutatja be az Out kampány mögött álló stratégiát és vele együtt annak megálmodójának, Dominic Cummings politikai tanácsadónak a zűrzavaros, Brexit-helyzetig fajult manővereit. A film bemutatója 2019. január 7-én volt Magyarországon.

Brexit – Háborúban mindent szabad – Új film az HBO GO-n

Próbáld ki egy hónapig ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Twitter: https://twitter.com/HBOHU Instagram: https://instagram.com/hbohungary/