Az eljegyzési gyűrűdnek tükröznie kell karaktered minden elemét, miközben vizuálisan feltűnő is egyben. Nem ritka, hogy a jegyespárok úgy tervezik meg gyűrűiket, hogy szimbolizálják kapcsolatuk különleges természetét. Ezért fontos, hogy ez valami olyasvalami legyen, amit valóban kincsnek tartasz.

Az eljegyzési gyűrűkre való összpontosítás miatt viszont a jegygyűrűk nem mindig kapják meg a kellő figyelmet. Pedig ezek azok ékszerek, amelyek mindig emlékeztetni fognak arra, hogy végső elköteleződést tettetek egymás iránt.

Van néhány alapelv, amelyet minden ékszervásárlásnál lehet alkalmazni, de mivel a jegygyűrűk különlegesek, nem árt néhány további tippet is követni, hogy a Gyűrűguru kínálatában jó áron találj olyan gyűrűt, ami minden szempontból megfelelő számodra.

Gondolkozz gyakorlatiasan, és tartsd szem előtt az életmódodat!

Nincs értelme olyan gyönyörű gyűrűt vásárolni, amely nem áll meg kényelmes az ujjadon, Próbálj meg inkább helyette olyan gyűrűt választani, amely zavartalanul illeszkedik az életedbe.

Ha aktív életmódot folytatsz, próbáld meg elkerülni a széles, vastag ékszereket, és válaszd inkább a vékonyabb társaikat. Ha valamilyen kétkezi munkád van, érdemes lehet megfontolni egy egyszerű kialakítást, nem pedig egy gyémánt eljegyzési gyűrűt, amely folyamatosan felfogja a szennyeződéseket.

Ha pedig bizonyos fémek vagy fémkombinációk irritálják a bőrödet, vásárolj inkább platinagyűrűket. Az a tény, hogy tisztasága miatt hipoallergén az átlagember számára, jó választássá teszi.

Méret

Ez nyilvánvalónak tűnhet, de ügyelj arra, hogy mindkét gyűrűsujjadat megfelelően mérd meg. Nem szeretnél ugyanis egy olyan gyűrűt, amely elszorítja a keringésedet, vagy ami még rosszabb, annyira laza, hogy leesik, ugye? Fontos, hogy igazán kényelmes legyen.

Fém és stílus

Ez az egyetlen ékszer, amelyet együtt vásároltok, és örökké viseltek majd, ezért szánj időt arra, hogy megbeszéled a pároddal, mit is szeretnél.

Sárgaaranyat szeretnél, mert az illik a többi ékszeredhez? A leendő férjed az órája miatt viszont inkább a fehéraranyat pártolja? Mit lehet ilyenkor tenni? Egyszerű a megoldás, köss kompromisszumot, és keress olyan gyűrűket, amelyekben a sárga- és a fehérarany keveréke egyaránt megjelenik.

Miután pedig döntésre jutottál a fémmel kapcsolatban, gondold át, milyen kidolgozottságú legyen a gyűrűd. Szeretnél rá mondjuk drágaköveket vagy esetleg gyémántokat? Ezek mind-mind fontos kérdések.

Végezd el a 20 éves tesztet!

A gyűrű kiválasztásakor ne félj a dobozon kívül gondolkodni, de győződj meg arról, hogy bármit is választasz, azt még hosszú évek múlva is imádni fogod.

A jegygyűrűből igazán sokféle forma és beállítás létezik. A legjobb tanácsunk az, hogy mindenképpen rendelkezz némi tudással, mielőtt döntést hozol. Végtére is annak a szimbóluma, hogy két ember egyesíteni fogja az életét a szerelem, a becsület és az elkötelezettség jegyében az elkövetkező években. Viszont nem szabad túlságosan stresszes munkaként sem felfogni!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.