Az eljegyzési gyűrűdnek tükröznie kell karaktered minden elemét, miközben vizuálisan feltűnő is egyben. Nem ritka, hogy a jegyespárok úgy tervezik meg gyűrűiket, hogy szimbolizálják kapcsolatuk különleges természetét. Ezért fontos, hogy ez valami olyasvalami legyen, amit valóban kincsnek tartasz.

Az eljegyzési gyűrűkre való összpontosítás miatt viszont a jegygyűrűk nem mindig kapják meg a kellő figyelmet. Pedig ezek azok ékszerek, amelyek mindig emlékeztetni fognak arra, hogy végső elköteleződést tettetek egymás iránt.

Van néhány alapelv, amelyet minden ékszervásárlásnál lehet alkalmazni, de mivel a jegygyűrűk különlegesek, nem árt néhány további tippet is követni, hogy a Gyűrűguru kínálatában jó áron találj olyan gyűrűt, ami minden szempontból megfelelő számodra.

Gondolkozz gyakorlatiasan, és tartsd szem előtt az életmódodat!

Nincs értelme olyan gyönyörű gyűrűt vásárolni, amely nem áll meg kényelmes az ujjadon, Próbálj meg inkább helyette olyan gyűrűt választani, amely zavartalanul illeszkedik az életedbe.

Ha aktív életmódot folytatsz, próbáld meg elkerülni a széles, vastag ékszereket, és válaszd inkább a vékonyabb társaikat. Ha valamilyen kétkezi munkád van, érdemes lehet megfontolni egy egyszerű kialakítást, nem pedig egy gyémánt eljegyzési gyűrűt, amely folyamatosan felfogja a szennyeződéseket.

Ha pedig bizonyos fémek vagy fémkombinációk irritálják a bőrödet, vásárolj inkább platinagyűrűket. Az a tény, hogy tisztasága miatt hipoallergén az átlagember számára, jó választássá teszi.

Méret

Ez nyilvánvalónak tűnhet, de ügyelj arra, hogy mindkét gyűrűsujjadat megfelelően mérd meg. Nem szeretnél ugyanis egy olyan gyűrűt, amely elszorítja a keringésedet, vagy ami még rosszabb, annyira laza, hogy leesik, ugye? Fontos, hogy igazán kényelmes legyen.

Fém és stílus

Ez az egyetlen ékszer, amelyet együtt vásároltok, és örökké viseltek majd, ezért szánj időt arra, hogy megbeszéled a pároddal, mit is szeretnél.

Sárgaaranyat szeretnél, mert az illik a többi ékszeredhez? A leendő férjed az órája miatt viszont inkább a fehéraranyat pártolja? Mit lehet ilyenkor tenni? Egyszerű a megoldás, köss kompromisszumot, és keress olyan gyűrűket, amelyekben a sárga- és a fehérarany keveréke egyaránt megjelenik.

Miután pedig döntésre jutottál a fémmel kapcsolatban, gondold át, milyen kidolgozottságú legyen a gyűrűd. Szeretnél rá mondjuk drágaköveket vagy esetleg gyémántokat? Ezek mind-mind fontos kérdések.

Végezd el a 20 éves tesztet!

A gyűrű kiválasztásakor ne félj a dobozon kívül gondolkodni, de győződj meg arról, hogy bármit is választasz, azt még hosszú évek múlva is imádni fogod.

A jegygyűrűből igazán sokféle forma és beállítás létezik. A legjobb tanácsunk az, hogy mindenképpen rendelkezz némi tudással, mielőtt döntést hozol. Végtére is annak a szimbóluma, hogy két ember egyesíteni fogja az életét a szerelem, a becsület és az elkötelezettség jegyében az elkövetkező években. Viszont nem szabad túlságosan stresszes munkaként sem felfogni!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

e-kert.hu - 2022 november - LinkMarketing - 5

Egy fém tárolóra minden kertben szükség van

Számos olyan holmi fordul elő egy kertes házban, amit csak időszakosan használunk, és nem mindig megoldott az, hogy ezeket a dolgokat úgy pakoljuk el, hogy megőrizzük azok épségét és funkcióját.

https-__cupydo.hu_ - 2022 november - Cikk2

Eleged van a kapcsolatszédelgőkből?

Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.

The,Girl,With,The,Puppy,In,Bed.

A legkényelmesebb fekvőalkalmatosságok vendégeink számára

Biztosan előfordult már veled is, hogy szívesen vendégül fogadtad volna a rokonságot, vagy esetleg egy átmulatott este után adtál volna fekvő helyet egy barátnak, de mivel nem volt erre alkalmas fekvőalkalmatosságod, sajnos búcsút kellett mondani az ötletnek.

vagyaim.hu - 2022 november - LinkMarketing - 4

Tuti tippek felnőtteknek!

Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor.

https-www.foliasjuci.hu-2022 november - Cikk6

Érezd magad otthon úgy, mint egy Loire menti kastélyban!

Merésznek tartod ezt a kijelentést? Pedig nem kell szerénykedned, mert ha tetszik a pompázatos királyi stílus, vagy csak pár kiegészítő erejéig lopnád be lakásodba, akkor simán megvalósíthatod otthon is azt az életérzést, amit egy kastély fényűző lakosztályában érezhetsz.

https-__griffwebshop.com_ - 2022 október - Cikk3

A laza viselet, amelyet nem is olyan egyszerű összeállítani

A spotzakó-farmer összeállítások laza eleganciát sugároznak, amennyiben sikerül jól eltalálni mindkét ruhadarabot. Stylistokat, szakértőket és persze az ilyen összeállításokat kedvelő férfiakat kérdezve, általános vélekedés, hogy a legjobb, ha sötétebb színű nadrágot választasz.

18650-akku.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1

Az e-cigik hajtómotorjai, az akkumulátorok

Az e-cigaretta népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen a hagyományoshoz képest számos előnnyel rendelkezik, nemcsak árban, de az egészségügyi kockázatokat tekintve is. Sokaknak segíthet az ártalmas dohányzásról való leszokásban, hiszen alapjaiban ugyanazt az érzést nyújtja, mint a klasszikus változat.