Követem Élet + Stílus Legújabb tanulmányok szerint nagy eséllyel sorozatgyilkos vagy, ha Eminemet...

Legújabb tanulmányok szerint nagy eséllyel sorozatgyilkos vagy, ha Eminemet hallgatsz

Promóció

Ahogy a Netflix Mindhunter sorozata nyilvánvalóvá tette, Észak-Amerika még mindig teljesen odavan a pszichopatákért. Más médiai ágazatban olyan ismertetőjegyeik vannak, mint a klasszikus zene vagy a Beatles szeretete, ám a New York University kutatásai szerint a modern sorozatgyilkosoknak másabb a zenei ízlésük. 

Promóció
- Advertisement -

A Washington Post szerint a NYU pszichológus professzora, Pascal Wallisch és volt diákja, Nicole Leal 190 tanulót kérdeztek meg, és egy olyan kérdőívet töltettek ki velük, amiben a “pszichopata szintjüket” osztályozták egy nagy skálájú zenei válogatáson keresztül. Kiderült, hogy Eminden Lose Yourselfje lett a legnépszerűbb a pszichopaták körében.

Hasonlóan magas pontszámot kapott a majdnem-pszichopaták körében a Blackstreet No Diggity-je és Justin Bieber What Do You Mean.

Úgy tűnik, az Amerikai Psycho nem lőtt mellé azzal, hogy a gyilkosát a popzene szeretetével ruházta fel. A dalok, amik a legkisebb eséllyel utalnak őrültségre, a Money for Nothing a Dire Straitstől, The Knack My Sharona, aminek amúgy tökre nincs értelme, mert egy felnőtt ember molesztál benne egy tinilányt. 

Eminem Lose Yourself HD

se você é fan de eminem deixe ai nos comentarios o que voçês acham dele e ajude ao canal crescer deixando seus tao validos likes que ajudou bastantes youtube…

Na már most ez a tanulmány nagyon sok figyelmeztető jelet is hordoz magában. A 190 ugyan nem egy eget rengető szám, és valószínűleg nem is minden kérdezett Jeffrey Dahmer. Az összefüggés aközött, hogy most még valaki Eminemet hallgat, de a következő pillanatban már tömeggyilkos lesz, elég laza, úgyhogy az eredmények nem feltétlenül vetnek sokat a latba. De lehet, hogy Em’ rapjét a gyereke anyjának elrablásáról hallgatni nem biztos, hogy egészséges lélekre utal.

Promóció
ForrásNoisey
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3