Követem Events Lehull a lepel: A Platon Karataev bemutatja első nagylemezét...

Lehull a lepel: A Platon Karataev bemutatja első nagylemezét a Felső Tízezer társaságában

Promóció

Amire minden magyarországi, indie-folk-rajongó várt, a Platon Karataev a For Her című nagylemeze napvilágot lát november 30-án. És nem más kíséri majd a Kuplungban, mint a Felső Tízezer.

Promóció

Platon Karataev

2016 egyik legizgalmasabb bemutatkozását mindenképp a Platon Karataevhez kell kötnünk, hiszen a négytagú zenekar úgy formálja saját képére az elmúlt évek brit és amerikai indie-folkját, hogy az ízig-vérig szerethető, őszinte és hiteles tud maradni.

Indulásuk óta bejutottak a 2016-os Kikeltető döntőjébe, megjárták a pesti klubokat (A38, Toldi, MÜSZI), játszottak fesztiválokon (Kolorádó, Belváros fesztivál, Campus Fesztivál, Művészetek Völgye), mindeközben pedig első nagylemezük dalain dolgoztak a stúdióban. A For Her három részletben jelenik meg 2017 folyamán, az utolsó négy dal november közepén érkezik. A Platon Karataev tagjai azt ígérték, hogy nem csak a For Her trekkjeit, de eddig soha nem hallott szerzeményeket is meghallgathatunk a koncerten.

#facebook | #instagram | #spotify

Platon Karataev – Elevator

Free download: https://platonkarataev.bandcamp.com/releases ‘Elevator’ is the first song of Platon Karataev’s upcoming ‘Orange Nights EP’. The song was written and performed by Sebestyén Czakó-Kuraly, Soma Bradák, and Gergely Balla as Platon Karataev. Directed by: Rusek. Mixed and mastered by: Bence Nagy, Normafa Records. Vocals and guitars were recorded in Platon’s shack.

Felső Tízezer

Kiválóan lendületes és szellemes banda, amely power-popjával feldob minden hangulatot, kedvet, minden arcra mosolyt csalva kérdőjel helyett. Hangzásviláguk a 80-as 90-es évek alternatív gitárzenéjében gyökerezik, szövegeik pedig a felnőtté válásról és a fiatalok útkeresési nehézségeiről szólnak. Tavasszal jelentették meg második kiadványukat Új városok épülnek címmel.

#facebook | #instagram | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 30. – 20 óra

Helyszín: Kuplung, Budapest

Jegyár: 800 HUF elővételben, 1. 000 HUF helyszínen

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3