Amire minden magyarországi, indie-folk-rajongó várt, a Platon Karataev a For Her című nagylemeze napvilágot lát november 30-án. És nem más kíséri majd a Kuplungban, mint a Felső Tízezer.

Hirdetés

Platon Karataev

2016 egyik legizgalmasabb bemutatkozását mindenképp a Platon Karataevhez kell kötnünk, hiszen a négytagú zenekar úgy formálja saját képére az elmúlt évek brit és amerikai indie-folkját, hogy az ízig-vérig szerethető, őszinte és hiteles tud maradni.

Indulásuk óta bejutottak a 2016-os Kikeltető döntőjébe, megjárták a pesti klubokat (A38, Toldi, MÜSZI), játszottak fesztiválokon (Kolorádó, Belváros fesztivál, Campus Fesztivál, Művészetek Völgye), mindeközben pedig első nagylemezük dalain dolgoztak a stúdióban. A For Her három részletben jelenik meg 2017 folyamán, az utolsó négy dal november közepén érkezik. A Platon Karataev tagjai azt ígérték, hogy nem csak a For Her trekkjeit, de eddig soha nem hallott szerzeményeket is meghallgathatunk a koncerten.

#facebook | #instagram | #spotify

Felső Tízezer

Kiválóan lendületes és szellemes banda, amely power-popjával feldob minden hangulatot, kedvet, minden arcra mosolyt csalva kérdőjel helyett. Hangzásviláguk a 80-as 90-es évek alternatív gitárzenéjében gyökerezik, szövegeik pedig a felnőtté válásról és a fiatalok útkeresési nehézségeiről szólnak. Tavasszal jelentették meg második kiadványukat Új városok épülnek címmel.

#facebook | #instagram | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 30. – 20 óra

Helyszín: Kuplung, Budapest

Jegyár: 800 HUF elővételben, 1. 000 HUF helyszínen

Jegyfoglalás: ITT

Hirdetés