Mi még nem unjuk, hanem jól szórakozunk azon, hogy bizonyos időközönként újabb és újabb nagy vagy kevésbé nagy nevek csatlakoznak Quentin Tarantino következő, gigantikusnak mondható filmprojektjéhez. Az egy filmre eső világsztárok száma valószínűleg ebben a legnagyobb.

Igyekszünk is nyomon követni a legújabb Tarantino-mozival kapcsolatos fejleményeket. A Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) kapcsán ebben a cikkünkben írtuk meg, amikor Brad Pitt és Leonardo DiCaprio mellett hivatalossá vált, hogy Shareon Tate-et Margot Robbie alakítja. Ebben pedig arról számoltunk be, hogy az eleve kurrens szereplőgárda olyan színészekkel bővül, mint Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell és Michael Madsen.

Most a Hollywood Reporter szerint a tervezett nagyszabású filmhez Lena Dunham is csatlakozott. Ez a színésznő legeslegelső szerepe egy nagy stúdiófilmben.

S hogy miben láthattuk idáig Lenát? Például a Csajokban és a 40 és annyiban. Dunham emellett producerkedik (Tokyo Project, Jólszabottan) és rendez (Tiny Furniture).

X720 Oyr
Lassan Úgy Tűnik, Aki Nem Szerepel Tarantino Új Filmjében, Az Nem Is Létezik / Fotó: Voodoo Video Centre

A slusszpoén pedig, hogy a Tarantino-filmben feltűnik Maya Hawke is a Vulture szerint. Hawke Uma Thurman lánya. A színésznő nemrég nyilvánosságra hozta történetét, mely szerint “majdnem tényleg megölték a Kill Bill forgatásán” Tarantino nem éppen szép húzásai miatt.