Lakmároztak, majd elállták a Lidl pénztárát maszkellenes tüntetők egy szlovák városban

A Lidl helyi vezetősége azonnal értesítette a rendőrséget a maszkellenes tüntetők miatt.

Két óráig tartották fel a vásárlókat a maszkellenes tüntetők

Szokatlan eset történt a szlovákiai Privigye (Prievidza) egyik Lidl-üzletében, amikor szerdán egy nagyobb csoport maszkellenes tüntető elfoglalta az üzletet, fizetés nélkül ettek, sőt még a pénztárakat is elállták – írja az Ujszo.com.

A vezetőség értesítette a rendőrséget, majd a maszk nélküli rendbontóknak lehetőséget adtak a fogyasztásuk rendezésére, ha felmutatják a személyi igazolványukat, de sokan inkább a rövidebb utat választották, és elmenekültek.
A művelet két óráig tartott, ezzel feltartva a többi vásárlót. A rendőrség megtalálta az elkövetőket, akikre valószínűleg pénzbüntetés vár.
Az esetről videó is készült:

Az elmúlt hónapokban egyre inkább megsokasodtak az oltásellenesek erőszakos reakciói. Nemrégiben beszámoltunk egy németországi esetről, amikor egy férfi lelőtte a fiatal benzinkutast, aki maszkviselésre szólította fel a férfit. Egy nebraskai nő pedig szándékosan leköhögött egy nőt és annak lányát, majd követte is egy boltban, mert zavarta, hogy ők maszkot viselnek, amit ő ellenez. Az állásába került a nőnek, amiért leköhögte a családot.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk