Lovasi András a Fidesz mellé állt a győri választásban

Lovasi András, a Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag frontembere nyilvánosan is a Fidesz jelölte, Dézsi Csaba Andrást támogatta a győri választás során.

Fidesz-szavazó is lenne Lovasi András

lovasi andras gyor fidesz dezsi csaba andras
Lovasi András, a Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag frontembere / Fotó: Földházi Árpád

„Szóval ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék” – mondta Lovasi András abban a rövid videóban, amit a Fidesz győri polgármester-jelöltje tett közzé szombaton az oldalán.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Később a Kossuth-díjas énekes-dalszerző az oldalán bővebben is kifejtette, miért támogatja Dézsit.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Egyből igent mondtam”

gyori valasztas dezsi csaba andras lovasi andras
Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje / Fotó: Krizsán Csaba / MTI / MTVA

“kb. 15 éve ismerem, mint rockzenét kedvelő ember sokszor megfordult a győri koncertjeinken, személyében egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismertem meg, egy igazi nagybetűs Orvos. Ha minden politikusunk ilyen lenne, egy sokkal jobb világban élnénk, függetlenül attól milyen színű a zászló, ezért amikor megkért erre a kiállásra, egyből igent mondtam, hiszen minden igaz amit állítottam” – tette hozzá Lovasi.

Fontosnak érezte megemlíteni, hogy nem Fidesz-szavazó, sőt kifejezetten utálja „ezt a rendszert amiben élünk”, de ugyanakkor frontharcosnak sem tartja magát, aki „mindenre lő ami a túloldalon mozog”. Nyáron Lovasi még arról beszélt a 444-nek a tusványosi fellépésével kapcsolatban, hogy „az ember próbálja kerülni, hogy a politikai és üzleti szándékok illusztrációja legyen az, amit csinál. De elég nehéz előre kontrollálni mi vár rád egy adott helyszínen. Szerencsére a direkt árukapcsolásokat nem szokták sehol erőltetni.”

A városban a szexvideóval előkerült korrupciós vádakba belebukott Borkai Zsolt lemondása miatt kell időközi választást tartani, emlékeztet a 444. A Fidesz Borkai korábbi belső ellenfelét, Dézsi Csaba Andrást indítja, aki  25 éve önkormányzati képviselő, egy ideig alpolgármester is volt a szocialista Balogh József mellett. A 24.hu-nek adott interjújában azt mondta, hogy az előző városvezetés egy nagyon szűk, zárt érdekcsoport köré épült, ezért ezeket a szálakat nagyon gyorsan el fogja „vagdosni”. És egyébként a papagájokéért is rajong.

A győri időközi választás végül a Fidesz jelölte nyerte nagy fölénnyel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból