Azok számára, akiknek fontos a megfelelő vízi kikapcsolódás, ideális választásnak bizonyulhatnak a Cobrey Yachts elegáns és sportos hajói. A nagyszerű kivitelezésnek köszönhetően nemcsak a yachtok látványa, de az utazási élmény is lenyűgöző.

Különleges kialakítás

Éld át a végtelen kényelmet és luxust, és szerezd be Cobrey Yachts-odat a MultiYacht Group segítségével! Ha egy Cobrey Yachts hajóra pillantunk, a maximális elegancia és a sportos kialakítás jut először eszünkbe. Mi sem bizonyítja jobban a kiváló minőséget, mint a lenyűgözően részletes design és a precíz, pontos mérnöki munka. A yachtok rendkívül stílusos légbeömlő nyílásai, a hajótest ablakvonala, valamint a keménytető segítségével megnehezíthető a kihagyás.

A hajók alsó szintjének elrendezése a kényelem és a praktikusság szempontját követi. Világos és tágas konyhasarokkal, lenyűgöző hálószobával, valamint különálló zuhanykabinnal gondoskodik a maximális luxusérzésről.

Nagyszerű felszereltség

A Cobrey Yachts hajói híresek remek felszereltségükről, különösen ügyelve a részletekre, amelyek igazán megkoronázzák a látványt és az élményt. A kabinokban találhatunk süllyeszthető asztalt tükörrel, hogy a reggeli készülődés maximális kényelemben történhessen.
A tárolás és rendszerezés is könnyű a rendelkezésre álló gardrób és polcok segítségével. A remek megvilágításról 12 voltos mennyezeti lámpák gondoskodnak, a hangulatról pedig hangszórós rádió. A kabinok nagyszerű minőségű szőnyegpadlóval vannak ellátva, így olyan érzésünk támadhat, mintha csak egy ötcsillagos szállodában laknánk.
A konyha felszereltsége is kifogástalan, melyben konyhaszekrények, villanytűzhely, hűtőszekrény és rozsdamentes mosogató is található. A pilótafülkében egy állítható támlás napozóágy, konyhaszekrény, mosogató, pohártartó, valamint állítható kormány és vezetőülés gondoskodik a kényelemről. Emellett kültéri zuhannyal és zárható motortérrel is felszerelték a Cobrey Yachts hajóit.

Legnépszerűbb modellek

A COBREY 28 SC modell azok számára lehet ideális, akik kisebb férőhelyes hajót keresnek. Ez a típus 6-8 személyt képes a fedélzetén fogadni, alváshoz pedig 4 ágyat biztosít a kikapcsolódni vágyók számára. 9,10 méteres hosszával és lenyűgöző, elegáns kialakításával remek választás lehet családi yachtnak.

A COBREY 42 FLY egy sokkal hosszabb, 14,10 méteres modell, mely 12 fős kapacitással és 6 ággyal rendelkezik. Ez a modell hosszabb vakációkra, nagyobb fős társaságok számára lehet remek választás. A magasan lévő pilótafülke egészen különleges látványt nyújt, mely szinte kém filmbe illő luxussal kápráztat el mindenkit.

Válaszd ki az ízlésedhez és igényeidhez leginkább alkalmas Cobrey Yachts hajót, és bízd az ügyintézést a megbízható MultiYacht Groupra!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk