Bejelentés érkezett a rendőrségre, így fel voltak már készülve, mire számíthatnak. Amikor megállították a kocsit, a gyanú beigazolódott.
Alig egy hete, július 25-én határozott céllal járőröztek a brit rendőrök az M6-os autópályán Manchester közelében: egy bejelentés szerint ott ugyanis egy olyan Volkswagen Arteont láttak, amiben látszólag jóval többen lehettek, mint a megengedett.
Ráadásul a telefonáló szerint jóval a megengedett sebesség felett haladt a sztrádán.
A zsaruknak a kamerák segítségével sikerült azonosítaniuk a járművet, majd az egyik lehajtónál fel is tartóztatták.
Amikor kinyitották a csomagtartót, nem hittek a szemüknek!
A rendőrök a csomagtartóban két apró gyereket találtak. Párnákkal és takarókkal béleltek ki nekik egy fekhelyet, és értelemszerűen nem voltak, nem is lehettek bekötve.

Míg az egyik rendőr fényképeket készített az eljáráshoz, a másik a jogsértéseket kezdte el sorolni, amiből hirtelen három is az eszébe jutott. 

A sofőr két személlyel többet szállított a megengedettnél, akik nem voltak bekötve, ráadásul az autót így nem rendeltetésszerűen használta.
Okulásképpen osztotta meg az erről szóló bejegyzését a hatóság a Facebook-on, de a bejegyzésnek igencsak vegyes a fogadtatása
Vannak, akik fel vannak háborodva a történteken és nem értik a családot, hogy lehettek ilyen felelőtlenek. De olyanok is akadnak, akik csak legyintenek. Szerintük régen a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy a nyaralásra menet a gyerekeket a csomagtartóba tették.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.