Mac DeMarco új projektbe kezd: az előfizetésen alapuló szolgáltatások között oktatóvideókat készít majd például arról, hogyan lehet profi módon hangot rögzíteni egy stúdióban.

Cél a túlélés

Újabb megoldást láthatunk a Dazed cikkében arra vonatkozóan, a kreatív- és zeneiparban dolgozó szakemberek milyen túlélési stratégiákhoz folyamodnak a járvány okozta vészhelyzetben.

Mac Demarco Eternal Family
Mac Demarco / Fotó: Eternal Family

Mac DeMarco, Jerry Paper és rajtuk kívül még több másik zenész is feltűnik az Eternal Family elnevezésű projekt ’90-es évek stílusában készült pszichedelikus tájékoztató hirdetésben. A kezdeményezés tulajdonképpen egy művészek által működtetett „videóalapú élmény, ahol új ötleteket próbálhat ki” az arra előfizető.

Hello friends. I really hope you are feeling OK out there. I want to share a project I’ve been working on for many months with a group of artists that I love. It is called “Eternal Family” – @eternalfamily.tv – an artist-run video membership experience and a place to try out new ideas, whether for “laughing” or for “education” or “inspiration.” It costs $5/month for unlimited access & no ads. 60% of the monthly revenue goes to our creators and the rest to operations & funds to create and license more interesting things. You can cancel anytime if you do NOT enjoy this service. The goal is to create stable income and a place to try out ideas that can be self-produced and perhaps hard to pitch. More monthly users = more funds to create more shows and add apps for mobile & TV. Here is a trailer to show what’s on the site and there’s lots more coming down the pipe I’m excited to share 🙂

No Description

A tagdíj havi 5 vagy évi 50 dollár, ami hirdetések nélkül kínál különböző tartalmakat, mint például DeMarco konceptuális websorozata arról, hogyan építsünk visszhangszobát, de lesznek olyan felvételekről is előadások, amelyeken Jerry Paper dalszövegíró tart online kurzust a funky-ról.

Így is lehet: Művészetté tették a karanténban töltött idejüket

A koronavírus-járvány számos életet követel világszerte. Magyarországon a hivatalos adatok szerint tizenöten hunytak el, míg Nagy-Britanniában tegnap 1000 felé emelkedett a halottak száma. Múlt hét szombaton a magyar kormány kijárási korlátozást rendelt el, aminek értelmében csak a legszükségesebb esetekben van mód kimozdulni az otthonunkból.

Az online repertoárban ezenkívül fellelhető még egy meglehetősen szokatlan stock HD-videó szekció is, személyes vagy kereskedelmi célú használatra, valamint retró rajzfilmek, amelyeket feltehetően DeMarco és csapata válogatott.

Az első az Örök Család

Cole Kush 3D-animátor Instagram-posztjában felhívta a figyelmet, hogy az Eternal Family-re két okból, szórakozási célzattal vagy új ismeretek elsajátítása végett is elő lehet fizetni. A projekt havi bevételeinek 60%-a az alkotókhoz kerül, a fennmaradó összeget pedig a fenntartásra és tartalomfejlesztésre fordítják.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A célunk, hogy állandó bevételre tegyünk szert és, hogy önálló fejlesztésű ötletekkel kísérletezgessünk, amelyek pontos természetéről most nehéz még beszélni. A lényeg, hogy minél több előfizetőnk van, annál több időt tudunk szánni tartalomgyártásra, valamint telefonos és televíziós applikációk fejlesztésére[/perfectpullquote]

– írta közösségi oldán Kush.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.