Ennél cukibb kampány ma már nem lesz: örökbe fogadható kutyákkal pózoltak a Madách Színház tagjai

A Madách Színház színészei örökbe fogadható kutyákkal pózoltak. A Vigyél Haza Alapítvánnyal karöltve arra akarják buzdítani az embereket, hogy vegyék magukhoz az állatokat.

A Vigyél Haza Alapítvány minden évben egyedi naptárral is igyekszik kutyák örökbe fogadására buzdítani az embereket.

A legújabb kiadáshoz a Madách Színház színészeit kérték fel, akik a Macskák szereplőinek bőrébe bújva fotózkodtak egy-egy keverék kutyussal, írja a We Love Budapest.

Tényleg le van maradva a magyar szabályozás? Állatvédelmi törvények a világ körül

Az esetet egy szemtanú jelentette a hatóságoknak, aki egyből megállt, és megpróbálta megakadályozni az állat további kínzását. A 68 éves nő szóváltásba keveredett a segítő szándékú autóssal, majd vontatta tovább a már járóképtelen kutyát. Mire a rendőrök kiértek, az eb belepusztult a súlyos sérüléseibe. A négylábú bűne mindössze annyi volt, hogy a vihartól megijedvén elszökött otthonról.

A még készülő, várhatóan november végétől kapható naptárral az alapítvány arra is szeretne utalni, hogy a színházi közeget is összeköti az állatok szeretete.

A naptár eladásából származó bevételt kizárólag és közvetlenül az árva állatok gyógyítására fordítják majd.

Macskák a kutyákért! 🙂

Most végérvényesen megdöntjük azt a sztereotípiát, hogy a macskák és a kutyák ős-ellenségek. 🙂 Nézd meg, hogyan készült új kutyás, jótékonysági naptárunk, …

A kutyusok kedvéért Bakó Máté, Foki Veronika, Fortuna Zsanett, Gallusz Nikolett, Kalapács József, Kecskés Tímea, Kiss Ernő Zsolt, Malek Andrea, Puskás Péter, Sári Éva, Serbán Attila, Simon Boglárka és Weil Róbert is a fényképezőgép elé állt Andrew Lloyd Webber musicalének szerepeiben.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból