Donald Trumpnak mostantól több ideje jut kedvenc sportjára.

„Ki van rúgva!”

A londoni Madame Tussauds Múzeum máris reagált az amerikai elnökválasztásra, és átöltöztette Donald Trump viaszfiguráját az elnöki öltönyből egy jóval kényelmesebb golf outfitbe, írja a Design Taxi

Donald Trump Golf Outfit
Donald Trump Új Outfitjében / Fotó: Madame Tussauds Múzeum

Az intézmény ezzel a gúnyos gesztussal reagált arra, hogy a regnáló elnök múlt hét szombaton elvesztette a választást kihívójával, Joe Bidennel  szemben. Nem a múzeum az egyetlen, aki élcelődik az immár vesztes elnökkel: John Lithgow két szarkasztikus hangvételű verseskötetet is írt Trumpról

Kapcsolódó cikk

Biden a rendkívül izgalmas és kiélezett választáson már magyar idő szerint szombat délután minden mérvadó hírcsatorna számítása szerint több, mint 270 elektori szavazatot mondhatott magáénak, és ezzel ő lett az Egyesült Államok 46. elnöke. 

Szuperhősök segítették Bident

Trump mindeközben virginiai golfközpontjában tett látogatást, ahol nem csak játszott, de egy menyasszonnyal is fotózkodott. 

Kapcsolódó cikk

„Lehet, hogy a kampánya kevésbé sikeredett ütősre, de Donald Trump mostantól fogva sokkal több időt szentelhet kedvenc sportjának, miután múzeumunk is átöltöztette” – vitt be egy újabb ütést a legendás intézmény a Trump hazai pályájának számító Twitteren.

Hiába, ha a Bosszúálló szuperhősök kiállnak valaki mellett, nincs esélye a vetélytársának.  

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.