Heves fájdalmaira hivatkozva Madonna amerikai popsztár lemondta három bostoni koncertjét – írta a BBC.

Az énekesnő nem közölte fájdalmai okát, azonban Madame X elnevezésű turnéja egy novemberi San Franciscó-i fellépésén a rajongóknak elmondta, “ínszalagszakadása van” és “fáj a térde”.

Madonna Megsérült Elmaradt Koncertek Madame X Új Album
Madonna A Billboard-Díjátadón, Ahol Az Új Albumát, A Madame X-T Mutatta Be, 2019. Május / Fotó: Rob Latour / Shutterstock

Legutóbbi, Los Angeles-i koncertje után a közösségi oldalára posztolt képen “szokás szerint jeges fürdőt vesz”, hogy “többféle sérülését” kúrálja. Egy korábbi videóján jobb combján látszott fájdalmasnak tűnő zúzódás.

Madame X: Madonnának elege lett, hogy ártatlan emberek halnak meg

Madonna eddig sem titkolta, hírnevével a figyelemfelkeltés, a segítés a célja. Madame X című legújabb albuma óriási sikernek örvend, ami azért is jó, mert az énekesnő fontos társadalomkritikát is megfogalmaz a dalokkal. A God Control című szám videóklipje nem csak hosszú, hanem felkavaró is.

Az énekesnő híres arról, hogy nehezen mond le koncerteket, 37 éves pályafutása alatt csak néhány alkalommal kényszerült rá.

Madonna: “Madame X egy k_rva, Madame X én vagyok”

Miután Madonna bejelentette a 14. albumát, a Madame X-et, kiadta a Medellin videóklipjét, bejelentette, az albumot turné is kíséri. A Madame X- turné „ritka és intim előadások” sorozata, amelynek keretében a popikon kizárólag színházakban fog színpadra lépni. A világhírű előadó, Madonna egy slágerét, valamint készülő lemezéről egy új dalt fog elénekelni – írta kedden a .

A most lemondott fellépéseket az énekesnő sok elfoglaltsága miatt nem pótolják.

A Madame X turné januárban érkezik Londonba, ahol az énekesnő 15 alkalommal áll a Palladium London színpadára.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk