Majka és Molnár Tamás új, rendszerkritikus dala körül kisebb botrány alakult ki, mivel a rappert sokan a NER kegyeltjének tartják, ezért pedig több támadás érte.

Majka közösségi médiaoldalán állt bele az új dala, az Azt beszélik a városban miatt őt kritizálókba, írjaBlikk.

A rapper válaszában kiemelte, hogy dala olyan sikert ért el, “amit pártoknak súlyos pénzekből, kampányra elköltött száz milliókból sem sikerült”, majd felhozta, hogy Jakab Péter azt mondta neki, válogassa meg barátait, miután találkozott Szijjártó Péterrel, ezután Vona Gábort hozta fel, aki korábban a NER szimbólumának nevezte őt. 

Hát erre már köpni-nyelni nem tudok. Úgy beszélnek ezek a fickók rólam, mintha én évek óta Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék.

Ezután kitért arra, hogy sokan azt éreztetik, hogy mivel a TV2-nél dolgozik, semmit sem ér, ha kritikát fogalmaz meg a politikai elittel szemben. “Egy útépítőnek el kéne dobnia a lapátot, egy hotel szakácsának a fakanalat, a kaszinó dealerének a zsetonokat, ha nem ért egyet a főnöke valamelyik döntésével? Nagyon szép ideológiának tűnik ez, de kérem szépen, a gyakorlatban ezt vajon hogy lehetne megvalósítani?”

Ha nem mennék el azokra a fellépésekre, ahol valamelyik politikai párttal közvetett vagy közvetlen kapcsolatban lévő cég a szervező, megrendelő, akkor hova mennék?

“Otthon ülnék és a gyerekeknek magyaráznám, milyen f*sza csávó az apjuk, miközben éppen küszöböt vacsorázunk. A magyar ember akkor nem azt mondaná, hogy NER-kegyelt vagyok, hanem hogy hülye!! Melyik a jó megoldás? Én mindenképpen rosszul járok.”
Majd azt fejtegette, hogy úgy gondolja, az embereknek valójában az fáj, hogy ő képes volt egy olyen autonómiát kiépíteni, ami másoknak nem sikerült. „Tessenek élvezni a dalt és elfogadni, hogy vannak, akik ragaszkodnak a függetlenségükhöz.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.