Majka arról beszélt, hogy sok támadás éri, amiért baloldali érzelműnek tartja magát, miközben a kormányközeli TV2-nél dolgozik.

Politikai nézeteiről és a TV2-ről mesélt Majka Sajó Dávid műsorában, amit a 24.hu szemlézett.

A TV2 tudja azt, hogy én olyan csávó vagyok, hogy Majoros Péter műsorvezető felett rendelkezhetnek, de a Majka az egy autonómia. Az vagyok, aki vagyok.

“Azok az emberek, akik Észak-Koreát kiáltanak Magyarországon, azokat mindig tátott szájjal nézem. Az azért egész más” – magyarázta a rapper-műsorvezető.

Hogy mi megy a Tényekben, vagy hogy miről beszélnek a Tényekben, annak mi köze ahhoz, hogy én mit gondolok a világról? Semmi

– jelentette ki, majd arról is beszélt, hogy mit gondol arról, hogy a TV2 híradósai nyíltan kampányolnak Orbán Viktor mellett. “„Semmi közöm a Tényekhez. Hogy újságírói szakmai szempontból megfelel-e ennek, azt döntse el ki ki maga. A Tényeknél is azt gondolják, hogy a cél szentesíti az eszközt, akkor ez van”.”
A két évvel ezelőtti közös fotóról is mesélt Szijjártó Péterrel, ami akkor készült, amikor a külügyminiszterrel a covid zeneiparra gyakorolt hatását tárgyalták meg egy találkozón. Elmondása szerint nem tudta, hogy poszt készül a találkozóból, és ő ezt nem reklámozta. Állítása szerint korábban találkoztak már egy backstage-ben, ahol beszélgettek pár mondatot, és “minket azért összeköt a foci szeretete, összeköt nyilván ez a fajta találkozás, és én ezért gondoltam azt, hogy vele tudok beszélni értelmesen”.

Azt gondolom, fura kimondani, de inkább a Szijjártó Péter érdeke volt, hogy velem fényképezkedjen, mint fordítva

– jelentette ki a zenész.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.