Követem Design Margot Robbie stílusa visszaugrott a '90-es évekbe a karantén...

Margot Robbie stílusa visszaugrott a ’90-es évekbe a karantén idejére 

Promóció

Margot Robbie gardróbjából a ’90-es évekbeli divatvilág legmenőbb darabjai kerültek elő. Az átöltözések és a pompás szettek királynője ezzel levetkőzte magáról egy régi szokását.

Hirtelen stílusváltás

Promóció
- Advertisement -

Margot Robbie az Oscar-díjra (Én, Tonya, 2017) és a Golden Globe-díjra (Két királynő, 2018) is jelölt színésznő-filmproducer régóta híres kifogástalan megjelenéséről. Ha úgy tartja kedve, naponta többször is átöltözik. Nem csoda, hogy egy nemrégiben róla közölt fényképen az egészen szokatlan stílus láttán elcsodálkoztak a rajongók: a színésznő gardróbjából ugyanis a ’90-es évek jellegzetes ruhadarabjai kerültek elő. 

Margot Robbie a karantén idejére stílust váltott / Fotó: Getty Images

A felvétel épp akkor született, amikor Margot Robbie elugrott egy élelmiszer-bevásárlásra. A színésznő ezalatt fekete Adidas melegítőt viselt egy laza, csillagmintás pulóverrel, valamint egy régimódi edzőcipővel. Egyetlen színes kiegészítőjéül a rikító sárga “scrunchy” hajgumija szolgált, ami az elmúlt időkben ismét széles körben vált trendivé.

Margot Robbie szerelése meglehetősen eltér azoktól a Chanel-szettektől, amikben a legtöbbször nyilvánosan megjelenik Chanel nagykövetsége folytán.

Legutoljára ilyen laza öltözetben legfeljebb az Öngyilkos Osztag forgatásán láthattuk, ahol a rózsaszín-kék hajú, szakadt ruhás Harley Quinn-t alakította.

Jótékonykodás a karantén idején

A Volt egyszer egy Hollywood és a Wall Street farkasának, valamint Tarantino legújabb alkotásának sztárja a karantén idején is rendszeresen bejelentkezik Instagram-oldalán.

British Vogue on Twitter

@MargotRobbie’s luxe loungewear is a sign of the times – and we’re onboard. https://t.co/vjmLylqzEq

Mi több csatlakozott a Save with Stories kezdeményezéséhez, melynek lényege, hogy ismert személyiségek olvasnak fel rövidebb meséket és történeteket gyerekek számára. A program célja, hogy lefoglalják és szórakoztassák a karantén következtében otthonülő kicsiket, és némiképp könnyítsenek az egyszerre tanítónő és home-office-ban ülő kolléga szerepét is magukra vállaló szülők helyzetén. A Save with Stories a No Kid Hungry szervezettel dolgozik együtt, akik pedig az éhező gyerekek számára gyűjtenek anyagi támogatást

Ők már megtalálták az unalom ellenszerét a karantén ideje alatt

A koronavírus nagyban megnehezíti a napjainkat tekintve, hogy a legtöbb európai országban már végigsöpört a járvány, ennek ellenére hiányos információink vannak a betegségről. A védekezés érdekében érdemes mindent megtennünk, amit a hatóságok és a WHO megkövetel a lakosságtól. Ebbe beletartozik az önkéntes karantén vagy épp a lakhelyelhagyási-tilalom betartása.

Margot Robbie Philip C. Stead A Sick Day for Amos McGee írását olvasta fel. Az izgalmas meséhez színes illusztráció is társul, a videóban a színésznő is vidáman mutatja be Erin E. Stead grafikus munkáit.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3