Margot Robbie gardróbjából a ’90-es évekbeli divatvilág legmenőbb darabjai kerültek elő. Az átöltözések és a pompás szettek királynője ezzel levetkőzte magáról egy régi szokását.

Hirtelen stílusváltás

Margot Robbie az Oscar-díjra (Én, Tonya, 2017) és a Golden Globe-díjra (Két királynő, 2018) is jelölt színésznő-filmproducer régóta híres kifogástalan megjelenéséről. Ha úgy tartja kedve, naponta többször is átöltözik. Nem csoda, hogy egy nemrégiben róla közölt fényképen az egészen szokatlan stílus láttán elcsodálkoztak a rajongók: a színésznő gardróbjából ugyanis a ’90-es évek jellegzetes ruhadarabjai kerültek elő. 

Margot Robbie Divat
Margot Robbie A Karantén Idejére Stílust Váltott / Fotó: Getty Images

A felvétel épp akkor született, amikor Margot Robbie elugrott egy élelmiszer-bevásárlásra. A színésznő ezalatt fekete Adidas melegítőt viselt egy laza, csillagmintás pulóverrel, valamint egy régimódi edzőcipővel. Egyetlen színes kiegészítőjéül a rikító sárga “scrunchy” hajgumija szolgált, ami az elmúlt időkben ismét széles körben vált trendivé.

Margot Robbie szerelése meglehetősen eltér azoktól a Chanel-szettektől, amikben a legtöbbször nyilvánosan megjelenik Chanel nagykövetsége folytán.

Legutoljára ilyen laza öltözetben legfeljebb az Öngyilkos Osztag forgatásán láthattuk, ahol a rózsaszín-kék hajú, szakadt ruhás Harley Quinn-t alakította.

Jótékonykodás a karantén idején

A Volt egyszer egy Hollywood és a Wall Street farkasának, valamint Tarantino legújabb alkotásának sztárja a karantén idején is rendszeresen bejelentkezik Instagram-oldalán.

No Title

@MargotRobbie’s luxe loungewear is a sign of the times – and we’re onboard. https://t.co/vjmLylqzEq

Mi több csatlakozott a Save with Stories kezdeményezéséhez, melynek lényege, hogy ismert személyiségek olvasnak fel rövidebb meséket és történeteket gyerekek számára. A program célja, hogy lefoglalják és szórakoztassák a karantén következtében otthonülő kicsiket, és némiképp könnyítsenek az egyszerre tanítónő és home-office-ban ülő kolléga szerepét is magukra vállaló szülők helyzetén. A Save with Stories a No Kid Hungry szervezettel dolgozik együtt, akik pedig az éhező gyerekek számára gyűjtenek anyagi támogatást

Ők már megtalálták az unalom ellenszerét a karantén ideje alatt

A koronavírus nagyban megnehezíti a napjainkat tekintve, hogy a legtöbb európai országban már végigsöpört a járvány, ennek ellenére hiányos információink vannak a betegségről. A védekezés érdekében érdemes mindent megtennünk, amit a hatóságok és a WHO megkövetel a lakosságtól. Ebbe beletartozik az önkéntes karantén vagy épp a lakhelyelhagyási-tilalom betartása.

Margot Robbie Philip C. Stead A Sick Day for Amos McGee írását olvasta fel. Az izgalmas meséhez színes illusztráció is társul, a videóban a színésznő is vidáman mutatja be Erin E. Stead grafikus munkáit.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet