Vlagyimir Putyin propagandája ugyanolyan hatékonyan működik Oroszországban , mint Adolf Hitleré a náci Németországban – állítja a Pussy Riot Kreml-ellenes punkcsoport egyik tagja.

Maria Aljohina megdöbbentő új kijelentést tett, miután még áprilisban elmenekült az országból, mert attól tartott, hogy hangos kormányellenessége börtönbe juttathatja, írja a DailyStar.

A Pussy Riot tagja kiemelte, hogy az orosz hírcsatornákon napi szinten beszélnek atombombák ledobásáról, és véleménye szerint ezzel Vlagyimir Putyin már meghaladta Adolf Hitlert is.

A huszadik századi diktátorral való összehasonlítás csak napokkal azután történt, hogy egy szakértő azt állította, hogy az orosz elnök Joszif Sztálint „csatornázta”, mivel a háború súlyosbítja a hatalmas élelmiszerhiányt világszerte.

A Yale történészprofesszora azt állítja, “Afrikában és Ázsiában emberek tízmilliói fognak éhezni”, ha Ukrajna továbbra sem tudja exportálni gabonáját. A potenciális humanitárius katasztrófát a holodomorhoz hasonlította, az ember okozta éhínséghez Szovjet-Ukrajnában 1932 és 1933 között, amely a feltételezések szerint milliókat ölt meg.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.