A Playboy-modell állítása szerint azért meztelenkedett cápákkal, hogy javítson a megítélésükön

Marisa Papen Playboy-modellről, ha azt írnánk, meztelenkedik, nem mondanánk újat. Viszont szakmabeli társával ellentétben, ő tabukat döntöget szinte minden egyes fotójával, videójával. A börtönbüntetéssel is fenyegetett Papen ezúttal cápákkal úszott, hogy a megítélésükért harcoljon a meztelenkedéssel.

A tabudöntögető modell

A belga Playboy-modell, Marisa Papen eddig provokatív akcióival hívta fel magára a figyelmet: különféle szent helyeken pózolt meztelenül, amelyek miatt gyakran a hatóságoknál is kiverte a biztosítékot, egyszer le is tartóztatták. Legutóbb Hagia Sophia-ban, Isztambul legismertebb mecsetében meztelenkedett, amiért böntönbüntetésre számíthatott. Érdekesség, hogy később nagy visszhangot váltott ki Recep Tayyip Erdogan rendeletet adott ki a bizánci építésű bazilika ismételt mecsetté alakítására vonatkozóan. A rendelettel az épület irányítása a török vallásügyi hivatalhoz (Diyanet) került. 

Marisa Papen Playboy Modell Capakkal Uszik
Marisa Papen Playboy-modell cápák között / Fotó: Benjamin Ono / Real Press

Ám úgy tűnik, a Playboy-modell a börtönbüntetés letöltése helyett inkább tovább folytatja hobbiját. A modell egyébként azzal is provokálni akart, hogy ünnepelte a Notre-Dame-székesegyházat.

A cápák jó megítélése miatt meztelenkedett

A 28 éves aktmodell most egy sokkal értelmesebb dolgot vitt véghez, írja a Lad Bible. Bár ez sem túl szokványos: cápákkal úszott anyaszült meztelenül, és az egészről fotósorozat készült.

Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy féltem-e, de igazából egyáltalán nem

– mondta a hawaii fotózásról Papen.

“Életem egyik legmegnyugtatóbb élménye volt a cápákkal úszni” – tette hozzá.

A modell, mint mondta, a különleges fotózással a tabukat szeretné megdönteni, egyből kettőt is.

Célja, hogy jobban elfogadtassa az emberekkel a meztelenséget, és javítson a cápák rossz megítélésén.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból