Leleplező könyvet írt Donald Trumpról az unokahúga

A közelgő amerikai elnökválasztás előtt leleplező könyv jelenik meg Donald Trump elnökről, amit egy családtagja írt róla.

Pikáns dolgokat is leleplez Trump életéről

A választások előtt nem csak az antirasszista zavargások miatt fájhat Donald Trump feje, hanem az unokahúga által írt, hamarosan megjelenő könyv miatt is.

donald trump konyv
/Fotó: Printerest

Donald Trump unokahúga, Mary Trump szívszorító és pikáns könyvet jelentet meg a következő hónapban az elnökről Too Much and Never Enough (Túl sok és sohasem elég) címmel, írja a The Guardian. Mary Trump az elnök néhai bátyjának, Fred Trump Jr-nak a lánya. A könyv megjelenése július 28-ra várható, amely egy hónappal előzi meg a Republikánus Nemzeti Konventet, amely így rossz fényt vethet az elnökre. A könyv vélhetően leleplezi, hogy a nő volt az elsődleges forrása a New York Times Trump kétes adóügyleteivel foglalkozó oknyomozó riportjának még az 1990-es években. Mary Trump várhatóan további érdekességeket tár majd fel Donald Trumppal kapcsolatban.

Mary Trump úgy érzi ennyivel tartozik apjának

Mary Trump apja még 1981-ben halt meg szívinfarktusban, miután hosszú ideig küzdött alkoholizmussal. A nő azt állítja, hogy apja halálában Donald Trumpnak is szerepe volt, hiszen elhanyagolta őt a függőségének nehéz időszakában.

mary trump konyv
Mary L. Trump / Fotó: Mary L. Trump hivatalos Twitter-oldala

Az elnök korábban sajnálatát fejezte ki, hogy a testvérét nyomásnak tette azzal, hogy a családi üzletet vezette.

Ismét megrongálták Donald Trump csillagát a Hírességek sétányán

Megrongálták Donald Trump amerikai elnök csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán, írja a . A csillagot fekete spray-vel fújták össze, alá egy BLM-feliratot festettek a Black Lives Matter mozgalom támogatói, akik mellett Banksy és Taylor Swift is kiállt. A közösségi oldalakra felkerült fotók alapján még egy feltehetően állati ürüléket tartalmazó zacskó is került a lefújt csillagra.

Fred Trump Jr. gyermekei 2000-ben megtámadták apjuk végrendeletét, azt állítva, hogy azt Donald Trump és testvérei befolyása alatt írta. Mary Trump ritkán beszél a nyilvánosság előtt, most többek között azzal a szándékkal jelenteti meg a könyvet, hogy apját jobban megismertesse a világgal.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból