A Tiger King sztárját, Masha Diduk-ot Las Vegasban letartóztatták, miután állítólag ellopott egy kígyó alakú arany kandelábert.

Sosem elég a fényűzés

Diduk-ot, a Netflix sikersorozat sztárját azzal vádolják, hogy ellopta a körülbelül 5000 dollár (kb. 1,5 millió forint) értékű kandelábert a luxus Wynn Hotel egyik privát étkezőklubjából – írta a Daily Star.

A tavalyi incidensről készült biztonsági felvételeken egy nő a tárggyal elhagyja a helyszínt. A modellt később letartóztatták, miután a tisztek állítólag azonosították a nevével az inas jegyében és az autó rendszámával kapcsolatban.
Masha-Diduk-Tigriskiraly-Kendelaber-Lopas-2

Diduk, aki arról ismert, hogy elbűvölő fotókat oszt meg az Instagram-on, erős ​​sminkkel és fényes, dús hajjal látható a helyszíni fotókon, ahogy szemtelenül felvonja a szemöldökét. A sztár is közzétett az Instagramon képeket a helyszínen töltött idejéről.

A Tigriskirály nanusa

A Jeff Lowe által készített sorozat első évadában egy dadát hívnak egy kislány gondozására, itt kerül a képbe Diduk, aki azelőtt modellként dolgozott.

Amikor megkérdezték a producertől, hogyan találták meg új dadusukat, Jeff azt mondta, hogy olyasvalakit kerestek, aki dögös. Így lett a Tiger King sztárja Masha Diduk, aki azóta a közösségi médiában csak #hotnanny-ként fut.

Mint arról beszámoltunk korábban, 2020 a koronavírus és a Tiger King éve volt. A sorozat nagyon népszerű volt a Netflix-en. A Joe Exotic életét bemutató alkotás főszereplője pedig nem más volt, mint Nicolas Cage.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet