Nézem Film Jada Pinkett Smith-szel és Neil Patrick Harris-szel bővül a...

Jada Pinkett Smith-szel és Neil Patrick Harris-szel bővül a Mátrix 4 stábja

Promóció

A Mátrix 4 csapatához Jada Pinkett Smith is csatlakozott, aki korábba Niobe szerepét alakította a franchise-ban. Rajta kívül pedig Neil Patrick Harris nevével bővül a stáb Keanu Reeves mellett, írja a Collider.

Promóció
- Advertisement -

Tovább bővül a Mátrix 4 szereplőgárdája, hiszen az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris már korábban csatlakozott az akció-sci-fi folytatásához, most pedig Will Smith kedvese, Jada Pinkett Smith is bejelentette visszatérését a franchise-hoz.

Jada Pinkett Smith, mint Niobe / Fotó: Warner

Mrs. Smith a korábbi a Mátrix – Újratöltve és a Mátrix – Forradalmak című epizódokban alakította Niobe karakterét, de az Enter the Matrix nevű számítógépes játékban is látható volt.

Keanu Reeves szerint a Mátrix 4 forgatókönyve nagyon ambiciózus

A múlt hónapban robbant a hír: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss és Lana Wachowski visszatérnek a -franchise folytatásával. Tizenöt év telt el a Mátrix – Forradalmak mozibemutatója óta, és most érkezett el az idő a sorozat továbbvitelére. A négy Oscar-díjjal jutalmazott Mátrix 1999-2004 között kultstátuszba került és a popkultúra integrált részévé vált.

Sajnos a Mátrix-univerzum bővítésére tett kísérletek nem bizonyultak igazán sikeres vállalkozásnak, mint amilyenek az Animatrix vagy az Enter the Matrix voltak. Azóta viszont elég idő telt el, hogy a rajongók elfelejtsék ezeket a kevésbé emlékezetes alkotásokat.

A Mátrix 4 híre bombaként robbant, miután Lana Wachowski bejelentette, hogy Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatérnek, mint Neo és Trinity az új Mátrix-filmben.

Azóta pedig egyre bővül a sci-fi szereplőgárdája. Az Aquaman-főgonosza, Yahya Abdul-Mateen II szintén látható lesz a folytatásban.

Neil Patrick Harris új szereplő a Mátrix-világában / Fotó: Twitter @OfficialHIMYM

Azzal kapcsolatban még nem árultak el részleteket az alkotók, hogy Niobe szerepe mekkora lesz majd a Mátrix 4-ben. Bár Neo és Trinity visszatérése is kérdéseket vet fel, hiszen látszólag meghaltak a Mátrix – Forradalmakban. Egyelőre csak találgatások folynak a Mátrix 4 történetével kapcsolatban, amit majd 2022-ben nézhetünk meg a moziban.

Promóció
ForrásCollider
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3