Jada Pinkett Smith-szel és Neil Patrick Harris-szel bővül a Mátrix 4 stábja

A Mátrix 4 csapatához Jada Pinkett Smith is csatlakozott, aki korábba Niobe szerepét alakította a franchise-ban. Rajta kívül pedig Neil Patrick Harris nevével bővül a stáb Keanu Reeves mellett, írja a Collider.

Tovább bővül a Mátrix 4 szereplőgárdája, hiszen az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris már korábban csatlakozott az akció-sci-fi folytatásához, most pedig Will Smith kedvese, Jada Pinkett Smith is bejelentette visszatérését a franchise-hoz.

Jada Pinkett Smith Niobe
Jada Pinkett Smith, Mint Niobe / Fotó: Warner

Mrs. Smith a korábbi a Mátrix – Újratöltve és a Mátrix – Forradalmak című epizódokban alakította Niobe karakterét, de az Enter the Matrix nevű számítógépes játékban is látható volt.

Keanu Reeves szerint a Mátrix 4 forgatókönyve nagyon ambiciózus

A múlt hónapban robbant a hír: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss és Lana Wachowski visszatérnek a -franchise folytatásával. Tizenöt év telt el a Mátrix – Forradalmak mozibemutatója óta, és most érkezett el az idő a sorozat továbbvitelére. A négy Oscar-díjjal jutalmazott Mátrix 1999-2004 között kultstátuszba került és a popkultúra integrált részévé vált.

Sajnos a Mátrix-univerzum bővítésére tett kísérletek nem bizonyultak igazán sikeres vállalkozásnak, mint amilyenek az Animatrix vagy az Enter the Matrix voltak. Azóta viszont elég idő telt el, hogy a rajongók elfelejtsék ezeket a kevésbé emlékezetes alkotásokat.

A Mátrix 4 híre bombaként robbant, miután Lana Wachowski bejelentette, hogy Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatérnek, mint Neo és Trinity az új Mátrix-filmben.

Azóta pedig egyre bővül a sci-fi szereplőgárdája. Az Aquaman-főgonosza, Yahya Abdul-Mateen II szintén látható lesz a folytatásban.

Neil Patrick Harris Matrix 4
Neil Patrick Harris Új Szereplő A Mátrix-Világában / Fotó: Twitter @Officialhimym

Azzal kapcsolatban még nem árultak el részleteket az alkotók, hogy Niobe szerepe mekkora lesz majd a Mátrix 4-ben. Bár Neo és Trinity visszatérése is kérdéseket vet fel, hiszen látszólag meghaltak a Mátrix – Forradalmakban. Egyelőre csak találgatások folynak a Mátrix 4 történetével kapcsolatban, amit majd 2022-ben nézhetünk meg a moziban.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk