Hónapokig úgy állt a dolog, hogy Matthew McConaughey neve ott lesz a szavazócédulán a következő texasi kormányzóválasztáson, most azonban rácáfolt erre.

Egy közvélemény-kutatás szerint lett volna esélye

Matthew McConaughey az utóbbi időben gyakran igyekszik az emberiséget az általa jónak gondolt irányba terelni. Feltételezhetően ennek okán márciusban bejelentette, fontolóra vette, hogy indul a texasi kormányzóválasztáson.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) által megosztott bejegyzés

Annak ellenére, hogy a Dallas Morning News közvélemény-kutatása alapján McConaughey a szavazók körében előnyt élvezne a jelenlegi republikánus kormányzóval, Greg Abbott-tal és a demokrata jelölttel, Beto O’Rourke-kal szemben, úgy döntött, nem politikusként szeretne változást elérni, írja24.hu.

A texasi Uvalde kisvárosban született egyszerű gyerekként soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd szóba jöjjön, hogy politikai vezető legyek, ez egy olyan út továbbá, amelyet jelenleg nem választok

– mondta az 52 éves színész az Instagram-oldalán közétett videóban.

Alapítványokat segítene a háttérből

Az Interstellar színésze szerint bőven van olyan probléma, amit meg kellene oldani. Szerinte a politikának új célokra van szüksége, az embereknek meg bizalomra.

El kell kezdenünk odafigyelni a közös értékeinkre, azokra, amelyek átlépik a párthatárokat, azokra, amelyek hidakat építenek, ahelyett, hogy felégetnék őket, mert a gyermekeink a legnagyobb értékeink

– egészítette ki McConaughey.

Ebben pedig úgy szeretne segíteni, hogy azokat az alapítványokat támogatja anyagilag, akik azért dolgoznak, hogy bizalmat építsenek és közben biztosítsák a jólétet olyan emberek számára, akik nehezen boldogulnak az életben.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet