Csak óvatosan bizonyos menükkel a McDonald's gyorséttermeiben, mert lehet, nem annyira jó ötlet.

Óvakodj a jégtől!

A McDonald’s egyik volt brit dolgozója a TikTok-oldalán közzétett videóban árult el titkokat arról, mi minden zajlik a gyorsétterem-lánc hátsó részében, miután kilépett – írta a Mirror című brit bulvárlap. A több mint máfélmilliós nézettsége elérő videót készítő fiatal nő egyebek mellett közölte, hogy ha valaki vegetáriánus ételt kér, ne számítson arra, hogy az soha nem fog hússal érintkezni, azokat ugyanis a húsételekkel együtt készítik el. A jégtől is óvakodni kell: van rá példa, hogy a földre esett jeget simán visszarakják a többi jég közé.

Elmondta, hogy gyakran találkoznak bunkó vendégekkel, akikkel a főnök utasítását követve kénytelenek kedvesek lenni, de ez nem jelenti azt, hogy nem rajtuk bosszút állni. A volt dolgozó elmondása szerint az ilyen vásárlók rendelését direkt lassan készítik el, és az autósokat a várakozó parkolóba küldik, és hagyják, hogy ott várakozzanak az ételekre.
Ezzel kapcsolatban a Mirror emlékeztetett arra, hogy korábban egy másik volt mekis dolgozó elmondta, az autós ablaknál akkor is hallják az oda beálló embereket, amikor ők még nem reagáltak semmit, és még nem köszöntek oda, szóval érdemes nagyon vigyázni a rendelésleadásra váró embereknek arra, hogy miket mondanak.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.