Egy volt McDonalds-dolgozó elmondta, hogyan állnak bosszút a bunkó vendégeken

Csak óvatosan bizonyos menükkel a McDonald's gyorséttermeiben, mert lehet, nem annyira jó ötlet.

Óvakodj a jégtől!

A McDonald’s egyik volt brit dolgozója a TikTok-oldalán közzétett videóban árult el titkokat arról, mi minden zajlik a gyorsétterem-lánc hátsó részében, miután kilépett – írta a Mirror című brit bulvárlap. A több mint máfélmilliós nézettsége elérő videót készítő fiatal nő egyebek mellett közölte, hogy ha valaki vegetáriánus ételt kér, ne számítson arra, hogy az soha nem fog hússal érintkezni, azokat ugyanis a húsételekkel együtt készítik el. A jégtől is óvakodni kell: van rá példa, hogy a földre esett jeget simán visszarakják a többi jég közé.

Elmondta, hogy gyakran találkoznak bunkó vendégekkel, akikkel a főnök utasítását követve kénytelenek kedvesek lenni, de ez nem jelenti azt, hogy nem rajtuk bosszút állni. A volt dolgozó elmondása szerint az ilyen vásárlók rendelését direkt lassan készítik el, és az autósokat a várakozó parkolóba küldik, és hagyják, hogy ott várakozzanak az ételekre.
Ezzel kapcsolatban a Mirror emlékeztetett arra, hogy korábban egy másik volt mekis dolgozó elmondta, az autós ablaknál akkor is hallják az oda beálló embereket, amikor ők még nem reagáltak semmit, és még nem köszöntek oda, szóval érdemes nagyon vigyázni a rendelésleadásra váró embereknek arra, hogy miket mondanak.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk