Meghalt Hana Kimura, hivatásos pankrátor, a Netflix Ház Terasszal: Tokió című reality-jének sztárja.

Elbúcsúzott rajongóitól a közösségi oldalán

A Stardom Wrestling szervezet, amelynek a 22 éves Kimura is tagja volt, pénteken jelentette be a nő halálát, írja a Variety.

Hana Kimura
Hana Kimura Japán Pankrátornő / Fotó: Espn

„Mély fájdalommal kell közölnünk, hogy Hana Kimura eltávozott. Kérjük, tartsák tiszteletben az emlékét, hagyjanak időt a történtek feldolgozására, gondolataitokat és imáitokat a családja és barátai felé fordítsátok” – áll a szervezet nyilatkozatában.

A halálának oka egyelőre tisztázatlan, de vannak különös Instagram-bejegyzések, amelyek tragédiára engednek következtetni. A macskájával közös képe alá azt írta, hogy “viszlát” – mintha búcsúzni akart volna tőle. Korábban pedig olyan tweeteket is közzé tett, miszerint nem akar többé emberi lény lenni.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Köszönöm mindenkinek, aki támogatott. Szerettem. Gyenge vagyok. Sajnálom[/perfectpullquote]

– olvasható egy másik nyugtalanító bejegyzésében.

A Netflix elhalasztott az új sorozatot, amelyben szerepel Kimura

Kimura anyja, Kyoko Kimura szintén pankrátor volt. Első debütálása 2016-ban volt, majd egy évre rá a JWP ifjúsági bajnokságon első helyezett lett. Kétszer nyerte meg az Artist of Stardom bajnokságot.

Koronavírus ide vagy oda, Hosszú Katinka filmjének forgatása nem áll le

Portréfilm készül a Nemzeti Filmintézet 559,7 millió forintos támogatásával Hosszú Katinkáról, minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolójáról. A nagyszabású dokumentumfilm producere Lajos Tamás, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert, rendezője Pálinkás Norbert, vezető operatőre Nagy András. A koronavírus-járvány okozta helyzet azonban az egész világot megtépázta, a filmipart is.

Szereplője volt a Netflix valóságshowjának, a Ház terasszal: Tokiónak, amelyben hat fiatal együttélésének mindennapjait követhettük nyomon.

Terrace House: Tokyo 2019-2020 Japanese Opening/Intro

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A műsort május 25-én mutatták volna be, de a Netflix úgy döntött, a történtek miatt elhalasztják a megjelenést.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet