Juice WRLD az FBI-tól való félelmében nyelhette le a tablettákat, amik megölték

A 21 éves Juice WRLD vasárnap reggel halt meg a chicagói reptéren epilepsziás rohamban, miután leszállt a magángépe. A halálának oka a bevett fájdalomcsillapítók lehettek, amiket az FBI elől akart elrejteni.

TMZ jelentékeny módon foglalkozott a 21 éves, népszerű rapper, Juice WRLD halálának okával. Több információt is közölt, és kiderült, hogy Jarad Anthony Higginst, azaz Juice WRLD-öt egy ideje már figyelhették a szövetségiek, november közepén például Los Angeles-ben kutatták át a gépét drogkereső kutyákkal, de arról nincs hír, hogy találtak-e valamit.

meghalt juice wrld halálának oka
Juice WRLD / Fotó: Getty Images

Most azonban biztos, hogy negyvenegy vákuumozott csomag marihuánát rejtettek a csomagok, ami harmincegy kilónak felel meg. Ezen kívül többek között a BBC is három fegyverről ír töltényekkel valamint vényköteles, kodeines köptető is volt a fedélzeten.

Meghalt 21 éves korában Juice WRLD, információk szerint agyvérzésben

A hírügynökség információi szerint Juice WRLD, polgári nevén Jarad Anthony Higgins gépe a kora reggeli órákban érkezett meg Kaliforniából a chicagói Midway repülőtérre, ahol az előadó a szemtanúk szerint ismeretlen okok miatt rohamot kapott. A hatósági információk szerint a rapper szájából vér folyt, mire a mentősök a helyszínre értek.

Juice WRLD halálának pontos oka egyelőre ismeretlen, de a TMZ egy forrása azt mondta, hogy bevett pár tablettát a rapper.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A soundcloudon feltűnt chicagói rapper a depresszív hiphopot képviselte, és Budapesten Nicki Minaj Budapest Arénában tartott koncertje előtt lépett fel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból