Követem Design Meghan hercegné Victoria Beckham ruhájában jelent meg

Meghan hercegné Victoria Beckham ruhájában jelent meg

Promóció

Meghan Markle hercegné és Harry herceg visszatért Londonba néhány esemény erejéig.

Meghan kiváló stílusérzékkel rendelkezik

Promóció
- Advertisement -

Harry herceg és Meghan hercegné sokkolta a közvéleményt, mikor bejelentették, hogy szakítani szeretnének a királyi családdal és ezzel járó kötelezettségeikkel. A pár utolsó hivatalos látogatásukra érkeztek Londonba a héten.

Meghan Markle türkizben/ Fotó: Chris Jackson

A pár március 5-én egy veteránok megsegítésre létrejött, The Endeavour Fund jótékonysági alap rendezvényén vettek részt, írja a Vogue.

Meghan Markle bábfigurával randizott egy balettelőadáson

Meghan Markle bábfigurával randizott egy balettelőadáson Azonnal levette a lábáról Egy régi videófelvétel került most elő Meghan Markle-ről, még 2013-ból. A színésznő akkor vett részt először az Amerikai Balettintézet Évadnyitó gálaestjén a New York-i David H. Koch Színházban. A hercegné egyik rajongói oldala osztotta meg a kedves felvételt az Instagramon.

Az esős idő ellenére Meghan úgy döntött, hogy a Victoria Beckham által tervezett türkizkék ruhát viseli. A krepp anyagból készült, cipzáras ruha nagyon jól állt a hercegnének, amikor Harry oldalán megjelent a Mansion House-ban tartott ceremónián.

Találkoznak a királyi család tagjaival is

Meghan korábban Goring hotelből kilépve egy világosbarna színű, Alex Eagle-féle hosszú kabátban jelent meg.

Eredetileg a köntösöm utánzatának tervezem a kabátot, egy olyan kifinomult öltözetet akartam, amelyben úgy érezheted, mintha fel sem kellene öltöznöd

– nyilatkozta a tervező a különleges kabátról.

The beautiful #MeghanMarkle #DuchessofSussex in our Alex Eagle Wrap Coat in Dark Camel. Expertly crafted in London, Soho from Italian 600 grams ‘Baby Camel Hair’ Loro Piana @loropianaofficial wool and buggy lined for a soft finish. The absolute timeless classic piece has a streamline silhouette with a built-in tie to cinch your waist. Incredibly soft, this is the perfect piece to be worn with everything from tailoring to denim. Made to last forever and fit for a 👑

1,024 Likes, 92 Comments – A L E X E A G L E (@eagletta) on Instagram: “The beautiful #MeghanMarkle #DuchessofSussex in our Alex Eagle Wrap Coat in Dark Camel. Expertly…”

Meghan és Harry utolsó brit kiruccanása szombaton folytatódik, a Royal Albert Hall-ban megrendezésre kerülő Mountbatten Zenefesztiválon. Látogatásuk utolsó állomása pedig a családi látogatás lesz, amikor is a Westminster Abbey-ben találkoznak a királynővel, Charles herceggel, William herceggel és a királyi család tagjaival a Nemzetközösség napja alkalmából.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3