Meghan Markle hercegné és Harry herceg visszatért Londonba néhány esemény erejéig.

Meghan kiváló stílusérzékkel rendelkezik

Harry herceg és Meghan hercegné sokkolta a közvéleményt, mikor bejelentették, hogy szakítani szeretnének a királyi családdal és ezzel járó kötelezettségeikkel. A pár utolsó hivatalos látogatásukra érkeztek Londonba a héten.

Harry Meghan
Meghan Markle Türkizben/ Fotó: Chris Jackson

A pár március 5-én egy veteránok megsegítésre létrejött, The Endeavour Fund jótékonysági alap rendezvényén vettek részt, írja a Vogue.

Meghan Markle bábfigurával randizott egy balettelőadáson

Meghan Markle bábfigurával randizott egy balettelőadáson Azonnal levette a lábáról Egy régi videófelvétel került most elő Meghan Markle-ről, még 2013-ból. A színésznő akkor vett részt először az Amerikai Balettintézet Évadnyitó gálaestjén a New York-i David H. Koch Színházban. A hercegné egyik rajongói oldala osztotta meg a kedves felvételt az Instagramon.

Az esős idő ellenére Meghan úgy döntött, hogy a Victoria Beckham által tervezett türkizkék ruhát viseli. A krepp anyagból készült, cipzáras ruha nagyon jól állt a hercegnének, amikor Harry oldalán megjelent a Mansion House-ban tartott ceremónián.

Találkoznak a királyi család tagjaival is

Meghan korábban Goring hotelből kilépve egy világosbarna színű, Alex Eagle-féle hosszú kabátban jelent meg.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Eredetileg a köntösöm utánzatának tervezem a kabátot, egy olyan kifinomult öltözetet akartam, amelyben úgy érezheted, mintha fel sem kellene öltöznöd[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a tervező a különleges kabátról.

https://www.instagram.com/p/B9XUWTBB9Zn/?utm_source=ig_web_copy_link

Meghan és Harry utolsó brit kiruccanása szombaton folytatódik, a Royal Albert Hall-ban megrendezésre kerülő Mountbatten Zenefesztiválon. Látogatásuk utolsó állomása pedig a családi látogatás lesz, amikor is a Westminster Abbey-ben találkoznak a királynővel, Charles herceggel, William herceggel és a királyi család tagjaival a Nemzetközösség napja alkalmából.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet