Egy aranyos, 2013-as videót tettek most közzé a neten Meghan Markle-ról. Nézd meg, milyen csinos volt már akkor is!

Azonnal levette a lábáról

Egy régi videófelvétel került most elő Meghan Markle-ről, még 2013-ból. A színésznő akkor vett részt először az Amerikai Balettintézet Évadnyitó gálaestjén a New York-i David H. Koch Színházban. A hercegné egyik rajongói oldala osztotta meg a kedves felvételt az Instagramon.

Meghan Markle 2013 Balett 2
Meghan Markle A 2013-As Eseményen / Fotó: Gary Gershoff / Getty Images

Mielőtt Meghan Markle bekerült a brit királyi család tagjai közé, színésznőként és modellként vált ismertté, így a világ minden táján rendszeresen vonulhatott a vörös szőnyegen különböző események kapcsán.

Így lázadt a királyi etikett ellen Harry herceg és Meghan Markle

Eddig a brit királyi család legnagyobb lázadójának Diana hercegnő számított, és jó oka is volt rá. Szabályszegésnek számítot például a híres „ bosszúruhája “, az őszinte interjúi a férjével való kapcsolatáról, vagy amikor HIV-vírussal fertőzött embereket ölelt meg. Ezek a cselekedetek sokkolták a médiát és a királyi család tagjait.

Egy nemrég előkerült felvételen, amelyet a @_duchess_of_sussex rajongói oldal osztott meg, Markle az Amerikai Balettintézet 2013-as Évadnyitó Gálarendezvényére látogatt el. A közösségi oldal csupán annyit fűzött hozzá a videóhoz, hogy Meghan mindig is értette a viccet.

Mindkettejüknek ez volt az első alkalom

A jövendőbeli Sussex-i hercegné a vörös szőnyegen sétálva egy Muppet-show-stílusú bábfigurával beszélget, aki megkérdezi tőle, hogy most először vesz-e részt ezen az eseményen. Amikor Markle igennel válaszol, a szintén elsőbálozó bábu gyorsan le is csap a lehetőségre, hogy a kísérője legyen az est folyamán. A kis videóval gyakorlatilag bepillantást nyerhetünk Meghan Markle előző életébe, amikor még nem ismerte Harry herceget.

Harry herceg és Meghan Markle élvezik a kötelezettségek nélküli életet

Harry herceg és Meghan Markle élvezik a kötelezettségek nélküli életet Harry és Meghan kapcsolata elmélyült! Egy, a párhoz közeli forrás elárult néhány információt a People magazinnak arról, hogy mivel is tölti mostanában az idejét Harry és Meghan, vagy ahogy egymást hívják H és M.

Muszáj megjegyezni, hogy Markle már akkor fantasztikusan csinos volt, elbűvölően nézett ki a testszínű, aszimmetrikus selyemruhájában.  2013-ban is kiváló ízlésről tett tanúbizonyságot, amely tökéletesen illik egy jövendőbeli hercegnéhez.

https://www.instagram.com/p/B8oj6x1H8C1/

Köszönjük, Harpers Bazaar!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk