Követem Design Mémként terjednek a dizájner, Virginia Rolle óriás táskái az...

Mémként terjednek a dizájner, Virginia Rolle óriás táskái az Instagramon

Promóció

Virginia Rolle hatalmas táskás képeivel elindította a The Big Bag Club kezdeményezést az Instagramon.

A hatalmas táskák igazán élethűek

Promóció
- Advertisement -

A Jacquemus márka legújabb posztján egy modell egy gigantikus méretű táskát visel, mégpedig a Le Grand Panier Soleil fonott táskát, amely igencsak valósághűnek tűnik. A mikro- és makro kiegészítők mestere, a La Bomba kalapok, és az ici-pici Le Chiquito pénztárca után Simon Porte Jacquemus úgy döntött, hogy egy mega fonott táskával örvendezteti meg a márka rajongóit. Azonban a képen látható hatalmas táska Virginia Rolle grafikus dizájner és a Photoshop munkáját dicséri. Szerencsére az Instagram nem cenzúrázta a manipulált, táskás képeket.

/ Kép: Virginia Rolle

A dizájner Instagramján elindította a The Big Bag Club (Nagytáskások Klubja) képsorozatot tavaly februárban, amely azóta kult státuszba emelkedett. A felnagyított darabok között megtalálható a Bottega Veneta tervezte Pouch retikül, a Chanel klasszikusa a 2.55-ös táska, és II. Erzsébet elengedhetetlen „tartozéka”, a Launer London kézitáska is.

„Nagy rajongója vagyok a kiegészítőknek. Úgy hiszem, hogy ezek minden összeállítás főszereplői lehetnek, hiszen egyéniséget adnak a nőnek. A táska nagyon fontos számomra és azt gondolom, hogy ezt más nők is meg tudják erősíteni. Sehová nem megyek e kiegészítők nélkül” – fejtette ki Virginia Rolle a Vogue magazin számára.

Az Instagram-felhasználók bedőltek a képeknek

Egy Paulinha Sampaioról készült kép – amelyen egy nagy Gucci Marmont táskát tart – inspirálta arra Rolle-t, hogy készítsen képeket nagy méretű táskákról a @thebigbagclub projekthez. A fotókból végül igazi divatmém kerekedett. A humor fontos szerepet játszik Virginia Rolle munkásságában. Újszerű módon szemléli a divatot, inkább lazább a stílusa és kevésbé sznob. Így a márkák is sokkal barátságosabban hatnak és önkritikusabbnak tűnnek.

@veronicaferraro @dior #TheBBC #TheBigBagClub

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Igaz, nem mindenki érti Virginia Rolle sajátos humorát, hiszen számos Instagram követője kérdezi meg tőle a különös, nagy méretű táskák vételárát.

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3