Az indianai hatóságok még nem tudták azonosítani a fiút.

Egy kisgyerek holtteste került elő egy bőröndből Indianában. A halottkém szerint a „mesés Las Vegas” feliratú táskában talált fiú nagyjából öt éves lehetett, halálát dehidratáció okozta hányás és hasmenés következtében, írja a CNN.

A nyomozók még mindig próbálják azonosítani a holttestet, illetve kideríteni, hogy került az erdőben talált bőröndbe.
A fiú testén nincsenek nyomai komoly sérüléseknek, illetve a vérvizsgálatból az is kiderült, hogy be sem kábítószerezték. A rendőrséget egy járókelő értesítette a bőröndről a múlt hónapban, aki gombát szedni ment az erdőbe.

Kapcsolódó cikk

A rendőrség most a lakosság segítségét kéri, a gyerek azonosításában, aki öt és nyolc év közötti lehet, fekete, és vékony a testalkata.

Valamikor a test megtalálása előtti héten vesztette életét. A hatóságok szerint már több száz hívást kaptak, de eddig egyik sem vezetett nyomra. 

A bőrönd fotóját azért tették közzé, mert remélik, hogy valaki az alapján be tudja azonosítani az áldozatot.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.